freepartyman 420 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima sablon ''black tribal'' za hondu cbr 600 rr '05 model? Trebaju mi dimenzije hocu sam da napravim nalepnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 26, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Secesh rukom!? na stolu ili na motoru... Mogu da zovem ortaka da pregledam mere tj velicinu same plastike, posto taj model ima "iskatovan" tribal iz hondinog krila ali zadnje generacije sa ostrijim ivicama Jel si na ovu mislio? Sami tribali i nisu teski mislim da imam negde nacrtano.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Secesh rukom!? na stolu ili na motoru... Mogu da zovem ortaka da pregledam mere tj velicinu same plastike, posto taj model ima "iskatovan" tribal iz hondinog krila ali zadnje generacije sa ostrijim ivicama Jel si na ovu mislio? Sami tribali i nisu teski mislim da imam negde nacrtano.... Mislim da je to taj tribal samo sto meni treba za crnu hondu gde je tribal sivi. Mislim da je isti tribal u pitanju. Drugar je nasao neku firmu koja radi nalepnice. Trebaju mi dimenzije nalepnice. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 27, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa slika sa narandzastom hondom je proporcionalna uzmi samo u corelu uvelichaj sliku da tochak tj felna bude 17cola tj 17x2,54cm ili skini sa brandsoftheworld sajta imash hondu u corelu vec nacrtanu u proporciji ... ako ti ni to ne odgovara dodji do mene pa premeri plastike , al kontam da ti imash hondu istu takvu pa ti zato trebaju nalepnice , onda izmeri svoje plastike pa opet prema njima uvelichash sliku ovo se precrta u vektor iskatuje itd ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan pa slika sa narandzastom hondom je proporcionalna uzmi samo u corelu uvelichaj sliku da tochak tj felna bude 17cola tj 17x2,54cm ili skini sa brandsoftheworld sajta imash hondu u corelu vec nacrtanu u proporciji ... ako ti ni to ne odgovara dodji do mene pa premeri plastike , al kontam da ti imash hondu istu takvu pa ti zato trebaju nalepnice , onda izmeri svoje plastike pa opet prema njima uvelichash sliku ovo se precrta u vektor iskatuje itd ... Hvala druze Snasao sam se pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...