Boxi87 148 Napisano April 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam dve kartice sa kojima ostvarujete popust na kupovinu karata u narodnom pozoristu i u pozoristu dusko radovic od 30 do 50 % tokom cele godine i popust od 10% tokom cele godine u restoranu la costa nova plus popust od 30% na cetiri obroka.... Ko redovno ide u pozoriste isplatice mu se visetruko, tj isplatice se posle 3-4 kupljene karte.. Obe kartice prodajem za 1500din pojedinacno 1000 din 060/6277977 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano April 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi objasni cemu minusi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 26, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Za ostale ne znam a ja sam ti dao minus jer pokušavaš da prodaš stvari koje se inače u okviru raznih marketinških kampanja dele ljudima besplatno pa si ih i ti verovatno na taj način dobio 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano April 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to u pitanju, kartice se mogu kupiti na blagajni NP po ceni od 1000din komad, sto pise i na njima... A i da sam ih dobio koja je razlika? Ja prodajem nesto sto mi ne treba i zar je bitno da li sam to dobio ili ne? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano April 27, 2011 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepše je sa kulturom. Odvedi devojčicu na predstavu sa popustom pa ćeš da žickaš za još... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 27, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Lepše je sa kulturom. Odvedi devojčicu na predstavu sa popustom pa ćeš da žickaš za još... Златно правило је да се никада не понашаш као "утеривач културе"! Култура то не тражи ни од кога! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano April 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vodim devojcicu u pozoriste ne brini, imam ulaz za dz tako da... PRODATO MOZE LOCK 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...