idanijel 1598 Napisano April 23, 2011 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan drugaru treba regler za laverdu 668 ghoust odgovara od nekih dukatija kaze monofazni sa dve zice izlaz iz generatora.062515607 Mile. na regleru ima 6 zica. dukati st 2 odgovara 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 24, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati - Novi Sad, imaju na stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 25, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan a i Joska bi mogo da se pozabavi sa tim mislim,imas ga na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1598 Napisano April 26, 2011 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati - Novi Sad, imaju na stanju... 310 eura nema na stanju porucuje se :lud: :lud: :lud: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 26, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kojih 310... šest žica al u 2 kablića i konektora-2 ulaz 4 izlaz. imaš polovnjaka za ispod 100. uzgred , gde mu je crknuti regler? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1598 Napisano April 26, 2011 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan kojih 310... šest žica al u 2 kablića i konektora-2 ulaz 4 izlaz. imaš polovnjaka za ispod 100. uzgred , gde mu je crknuti regler? u polomotorrad je 100e nov, uradice mu covek za 50e dozivotna garancija http://www.polo-motorrad.de/de/regler-gleichrichter-rg51-laverda-650-cagiva-ducati.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 26, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ček, 100+50€? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1598 Napisano April 26, 2011 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan ček, 100+50€? ne ne 100e je nov u polu (louis) a uradice mu covek u rumi za 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 26, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan taj u polu izgleda trenutno nije nabavljiv (a i ne deklariše se ko original) pa i nije referenca. nego de je krepali regler pito ja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 875 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan taj u polu izgleda trenutno nije nabavljiv (a i ne deklariše se ko original) pa i nije referenca. nego de je krepali regler pito ja? Kuci mu je, reko ja. Uzgred, kupio sam neki skutercic Piaggio Zip 50 2T (pitanje za Guju) kad pokusam da prikacim akumulator varnici, pretpostavim ja da je regler, otkacim ga i onda vise ne varnici. Kupim nov regler, doduse RMS-ov nije originalni,postavim ga i isto se desava.Regler je sa 5 zica kao na Piaggio Free. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1598 Napisano April 26, 2011 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan kuci mu je taj regler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 26, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ok. čuvaj, ne bacaj. a za Piaggio, možemo i pp da ne švrljamo po oglasu (malko se i ja zaneo) a i da pogledam nešta papiracije "o subjektu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...