Disko Nindža 10741 Napisano April 22, 2011 Hronični Motociklopata, 7430 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan evo sezona je vec polako pocela, temperature su idealne, ali nigde niko ne pominje da je video cuvene Suzuki GSXR presrtace, gde su sta se desava s njima? sta cekaju?? nije da ih se plasim jer svakako vozim uglavnom po propisu, ali me cisto zanima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano April 22, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam se ove nedelje dosta po autoputu...nisam video ni motore, ni kola... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7793 Napisano April 22, 2011 MotoDJIR.com, 1438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako da ih voze...svuda su radovi po gradu...ima rupa koliko hoces. Ti motori su pravljeni za pistu,a ne za off road 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 22, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma voze ih ali su tako nevidljivi i uklopljeni u okolinu da se ne mogu primetiti golim okom :D Ne bojte se, naići će baš kad treba da bi nas maltretirali. Siguran sam u to inače, džabe su ih kupovali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano April 22, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj brat ih je video. Kaze da su crni i da imaju onu kao sahovsku nalepnicu sa strane i pise policija. I dva mala svetla crveno i plavo napred ispod vizira. Takodje im na kacigama pise policija. I dalje mislim da je to najgluplja investicija koju su mogli da naprave. Ajde shiver i nekako, ali gsxr. Samo cekam vest o prvome koji se polupa zbog ulja/rizle/peska/sljunka/veverice/zmaja u novinama. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 23, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Samo cekam vest o prvome koji se polupa zbog ulja/rizle/peska/sljunka/veverice/zmaja u novinama. no comment 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 23, 2011 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Videh ja dvojicu na gsxr-ovima u Ruzveltovoj pre ~mesec dana, a pre neki dan sam video i jednog na moto guzz-iju , takodje u Ruzveltovoj Nema njih mnogo, a i ko zna kako su rasporedjeni i da li su svi u startu aktivni, a nisu nesto ni upadljivi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano April 23, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Nezvanicna prica je da su svi SUZUKI L0 na servisu...problem sa instalacijama. Firma koja je na tenderu dobila da im je ugradi naknadno elektronske uredjaje, kamere, rotacije nije predvidela da to trosi mnogo vise struje i da standardna instalacija i namotaji ne mogu to da izdrze. Ako je istina ZIVELA SLOBODA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano April 23, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan video jednog, smeo bi da se zakunem da je bio na Aprilia. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano April 23, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Momke u plavom na Shiver-ima viđam svakodnevno. Shiveri su "brendirani", imaju sve policijske oznake, kofer pozadi, rotacije na onim ekstenderima pozadi itd. Prate saobraćaj na deonici autoputa kroz BG koliko sam mogao da vidim... Video sam da su zaustavljali pojedince u automobilima, pretpostavljam zbog uočenih prekršaja... Gixere sam video pre nekih 20 dana na Slaviji. Stelvie sam video samo jednom i to u pratnji nekih političarskih automobila... Momci na Shiverima voze za sve pare, ja im ne bih bežao Hoću reći, vidi se iz aviona da su svaki dan po ceo j*beni dan na dva točka... Ako tako ili bolje voze i ovi na GSXRovima eto izazova gradskim Fila ratnicima 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miha27 7 Napisano April 23, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KEEWAY SPED 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja po BGu vidjam neke nejkede, beli su i pise policija sa strane i novi su, i mislim da imaju po 600 kuba, bas su lepi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5287 Napisano April 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6062 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ti "nakedi" su Aprilia Mana 850. Samo gas i šibaj a ima i elektronsko menjanje brzina (up i down dugmići na levoj ručki) Pre dva dana sam vozio pored dvojice na potezu od Genexa do Gazele. Šibaju oni između kolona - šibamo drugar i ja... Video sam i Stelvio kod Galenike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 23, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne brinite, tu su http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/62940-presretaci-na-motociklima/page__view__findpost__p__1062446 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Maj 1, 2011 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam imao priliku da malo bolje upoznam njihovu Apriliju i da se zezam sa sirenom i blinkerima Aprilija je pravi zmaj, nema kvacilo ... Ali ima sve brzine normalno ... A mozes i da je vozis kao automatik ... Bez menjanja brzina ... GSXR se trenutno koristi samo za pratnju ... Proverena informacija iz prve ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Avgust 24, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Na beer fest kad smo isli nas 4 na motorima zaustavili su nas ovi u civilu sa GSXR-om... PROVERENA INFORMACIJA IZ 0 (nulte) ruke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Avgust 25, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Ti "nakedi" su Aprilia Mana 850. Samo gas i šibaj a ima i elektronsko menjanje brzina (up i down dugmići na levoj ručki) Pre dva dana sam vozio pored dvojice na potezu od Genexa do Gazele. Šibaju oni između kolona - šibamo drugar i ja... Video sam i Stelvio kod Galenike. Znaci to su Mane 850! Vidim ja nije Shiver al nisam mogao da provalim koja je masina u pitanju. Kada sam hteo da mu pridjem on krece i po gasu, ucinilo mi se da ne menja brzine al sam mislio da sam lud. Za to elektronsko menjanje brzina na motorciklu evo sad prvi put cujem od tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 25, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ne menja brzine na taj plus i minus. Nema kvačilo, nego ima dva moda. Jedan je potpuno automatski a drugi je sekvencijalni i tada menja brzine standardno, nogom, samo bez kvačila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Avgust 25, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Ne menja brzine na taj plus i minus. Nema kvačilo, nego ima dva moda. Jedan je potpuno automatski a drugi je sekvencijalni i tada menja brzine standardno, nogom, samo bez kvačila. U jbt. Pa sto ne stavljaju to na trkacke motore! Ili stavljaju a ja ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 25, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego ne znaš da i na motorima sa kvačilom može da se menja "sekvencijalno", tj. bez kvačila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Avgust 25, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego ne znaš da i na motorima sa kvačilom može da se menja "sekvencijalno", tj. bez kvačila ma moze care, probao,(i meni pucala sajla od kvacila) ali nisu oni sto su ga pravili dzabe stavili kvacilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sl jastreb 4 Napisano Avgust 29, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Da kvacilio stvarno treba imala bi ga i Mana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne brinite, tu su http://forum.bjbiker...ost__p__1062446 jaooooo....pa vidi im opremu....a tu znaci idu moje pare od poreza.....de da nadjem taj kes bre...ocu ja da budem dzedaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...