Biker Boy 2792 Napisano April 22, 2011 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ocuvana original finska nokia N70, uzeta u vip-u pre tri godine ali radi i na drugim mrezama, ja sam probao na telenoru i radi a za mts ne mogu da garantujem ali pretpostavljam da radi. Dolazi u originalnom pakovanju sa svim uputstvima, instalacionim cd-om, punjacem, slusalicama, kablom za pc, i karticom od 64mb. Jedine mane su to sto je tastatura malo izgrebana ali nista strasno kao sto se vidi na slici, i baterija je malo slabija, drzi oko 2 dana zavisi od upotrebe, osim toga sve je OK. Cena 3200 din. 061 2249457 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 22, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aj se menjamo za nesto,nokia 3110 sa 2 baterije dam ti 20 evra i nju moze??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2792 Napisano April 23, 2011 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, ali taj telefon me ne zanima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2792 Napisano April 28, 2011 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam da radi i na mts mrezi, upravo sam probao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...