sergio 2328 Napisano April 22, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana detaljno sredjujem rezervoar (elektroliza, farbanje itd.) Kad sam skinuo slavinu, video sam da je gumica koja dodje izmedju slavine i rezervoara dotrajala, tj. pocepala se i trebalo bi je zameniti. Napravio sam dihtung, modifikovao sam vodoinstalatersku gumicu ali nakon detaljnog pregleda starog dihtunga, primetio sam da je u pitanju armirana gumica. Ja armiranu nemam. Ne znam da li i kako guma reaguje sa benzinom i da li mogu da upotrebim obicnu vodoinstalatersku gumicu? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano April 22, 2011 Hronični Motociklopata, 7383 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pa to bar mozes lako proveriti, sipaj malo benzina u neku casu i ubaci gumicu unutra pa ces videti kako reaguje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 22, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nabubri ali u onom šljebu nema kud. Mogao si i staru namazati silikonom ako nije totalno pukla, i silikon malo bubri ali drži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 25, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ako se nevaram to je honda cb 900 il 750??? nestavljaj silikon ni slucajno nigde gde ima benzina,nedrzi nista al bukvalno,uzmi teflon traku(bele boje je) i obmotaj oko navoja i zategni i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 26, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne drži nemoj zezati, ne drži ako mažeš spolja ali tamo gde treba radi itekako, koliko puta sam zadihtovao ločiće karburatora kad se gumice upresuju. Jedino je bitno da se stavi minimalna količina da višak ne napravi mnogo veće probleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano April 26, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ja imam dve slavinice, jedna ima crvenu dihtung masu a druga vodoinstalatersku gumicu. obe drže dobro. jedino obrati pažnju da nađeš vodoinstalaterski dihtung koji dobro paše, nemoj da ga nešto seckaš, posebno sa unutrašnje strane koja se natakne na slavinicu jer možda počne da se krni onda od benzina i da ti blokira dovod goriva. isto obrati pažnju - kada montiraš rezervoar sa gumicom, odmah ga provozaj na visokim obrtajima. prži ga naglo da vidiš da li usisava vazduh kroz slavinicu jer ako gumica ne dihtuje dobro, motor će da ti se guši. poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je na istom mjestu vodo instalaterska gumca i drzi bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...