muljaz 2024 Napisano April 19, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Desava se jedna jako cudna stvar. Motor dok je na nozici pali i radi kako treba. Cim se spusti sa nozice ugasi se. Ima li neko ideju odakle da pocnem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gangi 1 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Burgman AN 400 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam BURGMANA i slican problem je bio, pazi........ kada je skuter na tockovima.... (u voznji), imao sam problema sa paljenjem, nije vukao.... gasio se... pucao iz auspuha...... ali, kada je podignut na nozice, pali i radi u mestu besprekorno,do otvaranja termostata radi besprekorno. Neverovatno,............ znaci, kada stoji podignut. na stender radi...... Kada ga spustim i vozim....gasi se......... e sada, od dva karburatora smo sa sastavili jedan....... u mom skuteru je u karburatoru izmenjen plovak, iglica sibera i siber, membrana karburatora i automat sauka.......sve to........ sve to je izmenjeno i sada skuter radi, pa skoro besprekorno. nedostaje da dodje do pravog majstoea ,da mu nasteluje dovod goriva, vazduha, saug.......... zelim ti ovim napisati da je slican problem na mom skuteru bio karburator. LJudi,neverovatno.....na stenderu je radio besprekorno...... na tockovima su se javljali problemi..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano April 19, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Rasklopio pola skutera. Mislio sam posto se masina giba na ramu da zulja negde neko crevo za dovod goriva. Nije bilo to. Skidao i elektricnu pumpu, otvarao rezervoar da ocistim filter... Skidao i auspuh posto je on nesto budzen, pa reko da nije do njega... Na kraju skinuo ubrizgavanje, malkic produvao i vise nisam mogao ni na nozici da ga upalim. E tek tad sam video da se kabal koj dovodi struju na ubrizgavanje odlemio. Kako je dosta tanak i krut, on se skoro precvikao i kad se motor spusti sa nozice on gubi kontakt. Zalemio i sad je sve kako treba. Hvala na paznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gangi 1 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Burgman AN 400 Prijavi odgovor kao problematičan kako su ovo neobicni kvarovi......problemi, a tako je lepo vreme za dva tocka........ srecna voznja......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...