Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia SR 50 di-tech

Recommended Posts

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Desava se jedna jako cudna stvar. Motor dok je na nozici pali i radi kako treba. Cim se spusti sa nozice ugasi se. Ima li neko ideju odakle da pocnem?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 19 postova
  • Motocikl: Burgman AN 400

ja imam BURGMANA i slican problem je bio, pazi........

kada je skuter na tockovima.... (u voznji), imao sam problema sa paljenjem, nije vukao.... gasio se... pucao iz auspuha......

ali, kada je podignut na nozice, pali i radi u mestu besprekorno,do otvaranja termostata radi besprekorno. Neverovatno,............ znaci, kada stoji podignut. na stender radi......

Kada ga spustim i vozim....gasi se.........

e sada, od dva karburatora smo sa sastavili jedan....... u mom skuteru je u karburatoru izmenjen plovak, iglica sibera i siber, membrana karburatora i automat sauka.......sve to........

sve to je izmenjeno i sada skuter radi, pa skoro besprekorno. nedostaje da dodje do pravog majstoea ,da mu nasteluje dovod goriva, vazduha, saug..........

zelim ti ovim napisati da je slican problem na mom skuteru bio karburator.

LJudi,neverovatno.....na stenderu je radio besprekorno...... na tockovima su se javljali problemi.....

• Podržavam 1

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Rasklopio pola skutera. Mislio sam posto se masina giba na ramu da zulja negde neko crevo za dovod goriva. Nije bilo to. Skidao i elektricnu pumpu, otvarao rezervoar da ocistim filter... Skidao i auspuh posto je on nesto budzen, pa reko da nije do njega... Na kraju skinuo ubrizgavanje, malkic produvao i vise nisam mogao ni na nozici da ga upalim. E tek tad sam video da se kabal koj dovodi struju na ubrizgavanje odlemio. Kako je dosta tanak i krut, on se skoro precvikao i kad se motor spusti sa nozice on gubi kontakt. Zalemio i sad je sve kako treba.

Hvala na paznji

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja