semafor 26 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam i ja da predstavim klub u koji sam ja učlanjen,jer se malo o njemu zna. Osnovan je 2005,doduse prvo pod imenom Krstasi,ali zbog nekih uplitanja politike promijenjeno je ime u sadasnje Cruiser.Skromna druzina koja poziva sve bajkere da svrate ako ih put nanese u nas Herceg Novi na pivo ili sta god.Idemo na skupove po cijeloj Jugi koliko nam dozvoljavaju prilike(zene) pa stoga pozdravljam svu bracu na dva tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gazda JANKO 3 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki M 800 Z - Intruder "custom" Prijavi odgovor kao problematičan Jel svi vozite cruzere ili je to samo ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 18, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Велики поздрав и видимо се......скоро цело лето имамо своје представнике у блиским вам Ђеновићима па се можда видимо ове год Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne vozimo svi kruzere,nego to je samo ime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za "Cruiser" od "Kings" Kraljevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sadiul 2 Napisano April 22, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ulcinj-Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Cruiser-e od MK PIRATES iz Ulcinja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...