Duh 4 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dosao je ozbiljniji motor, pa je red i da zastitna oprema bude ozbiljnija. Ono sto mi treba je oprema za celu godinu. Nemam para jos uvek za duplu opremu (letnju i zimsku), pa bih nesto univerzalno (kao jaknu sto imam, nije bas letnja, ali kad se skine ulozak moze da posluzi, a nije losa ni za hladnije dane sa uloskom). Koje pantalone i da li patike (duboke) ili cizme? Video sam neke pantalone u Guevari za 7000 i nesto, skoro 8, skida im se ulozak, goretex, pristojne su, Alpinestars ima ili letnje ili zimske (raspon cena 7-14000din). Obuce i nema neki izbor... Nikada nisam imao nista od navedene opreme, pa me zanimaju iskustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 25, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo SIDI B-2 cizme i ja sam prezadovoljan. Cijena je bila oko 175 evrica kad su mi vratili PDV,posto sam uzeo u Dubrovniku. Sto se tice Alpine Stars,to ces Evilu da se obratis. Ja sam razmisljao prvo o nekim Touring cizmama,ali nekako mi kod njih nije neka zastita,pa sam uzeo ove racing,ali slabije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za svaki dan uzeo kod Stankare wintexove patike duboke za karting,nisu lose a i udobne su, ima iste takve ali plitke, te su malo ojacane na prstima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ja odmeravam Diadorine polucizme Expres, imas ih u Guevari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislimo na iste pantalone iz Guevare, ja sam ih kupio, 95E su bile SPOOL, od goretexa, dok je trajao sajam u martu, i mogu ti reci da sam zadovoljan svime osim krojem! Vodi racuna, mi smo se videli i ako se dobro secam, slicne smo gradje (190, 85kg), jer te pantalone su malo dublje i u predelu butina su sire i kada sednes na motor, desava se da se mnogo povuku gore i skroz ti otvore noge do cevanica! moje resenje je tog problema je bilo samo delimicno jer sam ih odneo kod krojacice i ona mi je popravila (2500din = 30E), ali kazem delimicno, nije da sam u potpunosto zadovoljan, ali je bolje A patike sam kupio u LOUIS-u za 25 E (bas sam gledao da ti postavim sliku ali ih vishe nema) PROBIKER, i za te pare sam vishe nego zadovoljan! Cak su mnogo dublje nego sto sam mislio videvshi sliku i kada sam ih upario sa pantalonama, moj problem otvorene cevanice je resen .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam NITRO cizme u balosavi u 3-t racingu.odlicne su .cena 10000 din.jako dobro su se pokazale i po kisi i po suncu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 26, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=4919.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Sidi Doha, odlicne su i nepropustaju vodu (vozio sam po kisi 160+milja i noge suve kao barut) cena je $130 u USA, mozes sa njima i u kafic jako su "diskretne" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislimo na iste pantalone iz Guevare, ja sam ih kupio, 95E su bile SPOOL, od goretexa, dok je trajao sajam u martu, i mogu ti reci da sam zadovoljan svime osim krojem! Vodi racuna, mi smo se videli i ako se dobro secam, slicne smo gradje (190, 85kg), jer te pantalone su malo dublje i u predelu butina su sire i kada sednes na motor, desava se da se mnogo povuku gore i skroz ti otvore noge do cevanica! moje resenje je tog problema je bilo samo delimicno jer sam ih odneo kod krojacice i ona mi je popravila (2500din = 30E), ali kazem delimicno, nije da sam u potpunosto zadovoljan, ali je bolje Vrlo moguce da smo se videli. Probao sam juce te pantalone, i bas sam simulirao sedenje na motoru zbog tog problema koji si ti naveo, jer znam kako mi se farmerke povuku Malo su duze, pa mislim da nece biti problema ukoliko patike budu dovoljno duboke. Jesi ih nosio po ovom vremenu bez uloska? Ne bih bas da umrem od vrucine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jun 26, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislimo na iste pantalone iz Guevare, ja sam ih kupio, 95E su bile SPOOL, od goretexa, dok je trajao sajam u martu, i mogu ti reci da sam zadovoljan svime osim krojem! Vodi racuna, mi smo se videli i ako se dobro secam, slicne smo gradje (190, 85kg), jer te pantalone su malo dublje i u predelu butina su sire i kada sednes na motor, desava se da se mnogo povuku gore i skroz ti otvore noge do cevanica! moje resenje je tog problema je bilo samo delimicno jer sam ih odneo kod krojacice i ona mi je popravila (2500din = 30E), ali kazem delimicno, nije da sam u potpunosto zadovoljan, ali je bolje Vrlo moguce da smo se videli. Probao sam juce te pantalone, i bas sam simulirao sedenje na motoru zbog tog problema koji si ti naveo, jer znam kako mi se farmerke povuku Malo su duze, pa mislim da nece biti problema ukoliko patike budu dovoljno duboke. Jesi ih nosio po ovom vremenu bez uloska? Ne bih bas da umrem od vrucine. Videli smo se na Andrejevoj sahrani, ja sam onaj iza koga si parkirao motor, sa fazer-om ..Sto se tice vrucine, cim sam ih dobio, skinuo sam ulozak jer je sa njim prevruce, a ni bez njega nije bas prijatno na +25..ne znam sta dsugo da ti kazem jer nisam imao priliku da probam mnogo drugih, tako da sa ovim sam zadovoljan dok ne obucem nesto bolje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 28, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh te pantalone, broj vece da bi bile duze, ali mi stoje skroz ok, izvrsi se korekcija u struku onim kaisevima. Tako da problema sa duzinom nema ;D Kakav problem postoji videces kad budes pokisao u njima prvi put... A sve mi se cini da mi je onaj momak iz Guevare rekao da ne propustaju vodu. Patike sam porucio u IXS-u, pa cemo da vidimo. Uzeh i rukavice tamo, postavicu slike sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...