Jump to content

Moto Zajednica

Leti, leti...

Recommended Posts

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

..Maki!

Znaci, nemam sta da kazem osim... prestravljen sam!

Danas krenem malo u voznju, i reko ajde da ulovim par krivina, ima jedna deonica na kojoj su postavili novi asvalt, racunam vruca podloga, vruce gume, ne bi trebalo da bude problema... "Ali gospodo malo se se za*ebali", ide jedna sporija krivina LEVA, shaltam Gixera u prvu i prilicno ga obaram. Sve bi proslo OK da na izlazu nisam onako divljacki zavrnuo gas! Jbt, samo u momentu prvo gledam oci u oci prednj svetlo

a vec u sledecem mi se DESNA noga vuce po zemlji! Posto mi je neko gore definitivno bio naklonjen danas, ni sam neznam kako sam uspeo da "uletim" nazad u sedlo i nabodem **** na rezervoar. Ali dobro, to je najmanja moguca ugruvotina od onoga sto je moglo da se desi.

Inace, zavrsio sam na suprotnoj traci (OPET srecom nije niko isao u susret, jeste da nije prometna deonica, ali...) tek uz metalnu ogradu.

Do sada mi se motor lomio par puta, ali uvek kontrolisano, ovaj put sam mislio da ce me iskatapultirati u drugu pokrainu, uzas ljudi, ovako nesto jos nisam osetio!

Evo sad dok ovo pisem ne prestajem da se preznojavam i ruke mi se tresu, srecom oboje smo zdravi i citavi.

Ljudi, smanjite gas i pamet u glavu!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 92 postova

A sta mislis kakav je osecaj kad u sred krivine naletis na lezeceg policajca???

Selo Setonje kod Petrovca na Mlavi, brzina oko 60km/h, 3h ujutu, u sred obaranja i nema saobracajnog znaka. Skinuo ga neko. Srecom nekako sam se izvukao. Mada sam sisao u jarak.

Dobro si prosao. Sta da ti kazem, samo oprezno!!!

• Svrati ponekad, 369 postova

..Maki!

Znaci, nemam sta da kazem osim... prestravljen sam!

Danas krenem malo u voznju, i reko ajde da ulovim par krivina, ima jedna deonica na kojoj su postavili novi asvalt, racunam vruca podloga, vruce gume, ne bi trebalo da bude problema... "Ali gospodo malo se se za*ebali", ide jedna sporija krivina LEVA, shaltam Gixera u prvu i prilicno ga obaram. Sve bi proslo OK da na izlazu nisam onako divljacki zavrnuo gas! Jbt, samo u momentu prvo gledam oci u oci prednj svetlo

a vec u sledecem mi se DESNA noga vuce po zemlji! Posto mi je neko gore definitivno bio naklonjen danas, ni sam neznam kako sam uspeo da "uletim" nazad u sedlo i nabodem **** na rezervoar. Ali dobro, to je najmanja moguca ugruvotina od onoga sto je moglo da se desi.

Inace, zavrsio sam na suprotnoj traci (OPET srecom nije niko isao u susret, jeste da nije prometna deonica, ali...) tek uz metalnu ogradu.

Do sada mi se motor lomio par puta, ali uvek kontrolisano, ovaj put sam mislio da ce me iskatapultirati u drugu pokrainu, uzas ljudi, ovako nesto jos nisam osetio!

Evo sad dok ovo pisem ne prestajem da se preznojavam i ruke mi se tresu, srecom oboje smo zdravi i citavi.

Ljudi, smanjite gas i pamet u glavu!

Hmmm zavrtanje gasa na k4 u prvoj.Dobro si prosao gospon Maki

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Imao si srece... Ko jedan matori danas, idemo iz pravca Milosevog konaka gore kroz Kosutnjak ka Avala filmu, i vidim ja on nervozan, obilazi kola svi se sklanjaju ja za njim. I kao da je poceo da se trka sa mnom (iako sam bio iza, przi se nesto...) i ona krivina pod 90 na levo, najveca tamo, kako je ispravio za malo da sleti s puta, bukvalno, ali bukvalno je bio na ivici asfalta... Priblizim mu se i samo odmahnem glavom, on uradi isto, i ode...

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Cuti, dobro je :(

P.S. I nikad prva u krivini :-\

Ma ovo bre neka uzas spora lakat krivina, prolazis je sa 50 ako ga oboris do fudastera, a prva mu dugacka u... ma prosao sam je vec 1000 puta do sad, neznam sta bi danas. Mozda je bilo prasine ili kamencica, tad sam bio u soku pa se nisam setio da se osvrnem i pogledam...

U svakom slucaju od sad MNOOOOGOOO pazljivije... A i zajebat ovaj gixer, brate sa Kawom sam znao sta me ceka pa sam zavrt'o desnu ruku ko kad srchem vrelu kafu, a ovaj Suzuki mi je kao nesto miran... ma djavola bre miran...

• Zainteresovan, 553 postova
  • Motocikl: Trenutno 0 bodova...

Ovaj put je sreca bila jaca od pameti, super si prosao, s'obzirom sta si uradio..;)

Polako ubuduce...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja