lord_oblivion 1394 Napisano April 17, 2011 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Gde i da li ima da se kupi kiselina za olovne akumulatore? Hocu malo da se zanimam i ovaj moj iz Honde da operem. Nista ne gubim ako malo probam, ionako je 'crko' a novi cu lako da kupim ako ovo ne uspe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u svakoj malo boljoj prodavnici auto djelova . Moguce da ces ga malo povratiti ali ne ocekuj cuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 17, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Kit komerc - Vojvode Stepe (do Autokomande) cena 80 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano April 17, 2011 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je i to malo, dok ne dodje na red novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1659 Napisano April 18, 2011 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj sto bolje da ga isperes, verovatno je najbolja dest. voda za to, mada i ja mislim da neces mnogo postici ali i ulaganje je prvenstveno u radu a finansijki minimalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Gde i da li ima da se kupi kiselina za olovne akumulatore? Hocu malo da se zanimam i ovaj moj iz Honde da operem. Nista ne gubim ako malo probam, ionako je 'crko' a novi cu lako da kupim ako ovo ne uspe. Ako ti Mladenovac nije daleko ja cu ti sipati kiselinu gratis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano April 19, 2011 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Rajo, hvala ti kao da si sipao ali nije mi ovih dana bas uz put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 19, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ja to probao par puta. Radi kratko vreme i onda opet crkne. Problem je što se sa ispiranjem izbaci i deo naslaga sa ćelija tako da mu nova kiselina udahne malko života i to kratko traje. Meti ga ti na punjač nekih po sata čisto da pokreneš reakciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano April 19, 2011 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mislis, posle ispiranja i sipanja sveze kiseline i vode? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...