artic cat 2 Napisano April 17, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kolasin Montenegro Motocikl: africa twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Predhodni vlasnik je nesto eksperimentisao sa svijetlima tako sto je far ili socivo kidao iznutra i skracivao ga da bi ugradio neke svjetlece krugove,ako sam dobro opisao.E sada se sve to raspalo i farovi su iznutra izgubili onaj reflektujuci sjaj pa kroz tunele idem na sjecanje a po noci na srecu Sada me interesuje da li bi mogao ugraditi far od nekog automobila,i od kojeg, jer ove stare tesko da mogu vise popraviti a cuo sam da se novi za Afriku tesko nalaze a i jako su skupi,hvala i pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 17, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan pa vidi sta ti odgovara moze da se prepravi sve samo volja i malo zivaca ,skini te stare pa po njima nadji neke odgovarajuce od auta ili modifikuj masku po drugom faru samo sto moras da uklopis nosace gde ce se drzati ti drugi farovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
artic cat 2 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kolasin Montenegro Motocikl: africa twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam far od BMW-a kocke i na prvi pogled izgleda jako slicnih dimenzija ali kada se bolje pogleda bice tu prilicno posla sa neizvjesnim ishodom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 20, 2011 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ako sam razumeo - tebi trebaju farovi za afriku? e-bay ili malo trazi po netu, nacices sigurno po 0k ceni, nemoj bzvze da seces masku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...