SpaVe 813 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ti motor prolazeći tog dana tim putem. Policija je stajala i upitao sam za vozača i rekoše da te odvezla hitna. Motor je baš bilo teško videti onako polomljenog i zabijenog pod bankinu. Mora da ti je koncentracija dobrano opala ako si sa tako malom brzinom izgubio tu krivinu. Svaki dan prolazim tim putem i zato to kažem. Šljunak je sa spoljne strane te desne krivine i nikako je ne treba "napadati" tom putanjom. Velike su vrućine i treba izbegavati vožnju bez preke potrebe. Strpljivo se oporavljaj, pa se vidimo na drumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Da si posteno opleo, opleo si!!! Dosta je to povreda za tako malu brzinu... padao sam pri vecim brzinama od te al nisam imao toliko povreda... Brzo ces se oporaviti i srediti motor, nek ti to bude poslednja briga... pa se vidimo ponovo u ChinChinu na picu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zelim brz oporavak, Ljudi samo polako i sa kacigom na glavi.....svi su izgleda odlepili od vrucine.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Jun 26, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Auuu brate....pa ti kao na PT minu da si naleteo :-[ Zelim ti brz oporavak i da te vise ni muva u vizir ne udari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Ja se cudim kako nema i vise padova kada su na svakom koraku pesak i sljunak.Treba poostriti kazne za kamione koji to rasipaju svuda po putu i time nam svima ugrozavaju zivote..brz oporavak i vise srece u narednim kilometrima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro si se ti udesio prijatelju, oporavi se brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 26, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak brate,nadam se da ce sve biti ok. I nemoj vise da pletes ;D samo peglaj te krivine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu da si sada kuci i da je sve ok. Zelim ti brz oporavak i da se uskoro vozamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Jun 26, 2007 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Srecne ti rane junace! Dobrodosao u klub! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jun 27, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporvak.Samo hrabro! P.S. Sad su i u mojoj ulici,na sred "T" raskrsnice ( ovi idioti putari ) posipali shljunak ( ni sam Bog ne zna zasto ).Sad se samo cheka kada ce neki taxista da se zaleti i produzi ili neki klinac sa scooterom ( a ima ih XYZ...Ziveo "Sprint" ) da ispravi krivinu.Katastrofa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Jun 28, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan To mi je standardna ruta, stalno tuda prolazim, na žalost, nizbrdica je skroz zajedljiva, krivine su opasne. Pre neki dan nađemo u dnu Pežo 206 na krovu, a svakim danom vidiš nove tragovce na šljunku od izletanja. Na žalost, neki od njih su tvoji. Dejane, mnogo mi krivo što ti se sve to desilo, nadam se da će rane od operacije brzo da zarastu i da ćeš se što pre oporaviti. najzla i najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...