svemirko 75 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Na sajmu sam dobio neku karticu-vaucer pomocu kojeg ostvarujete 20%popusta na kupovinu ulja u mass company-ju. Posto vaucer vazi do 30.04 a meni ulje ne treba voljan sam da poklonim ili ustupim kako god,tu karticu onome ko se prvi javi i naravno da mu treba. Ne znam da li je kartica ogranicena na kolicinu ulja da bi moglo vise ljudi da se udruzi i da kupi po povoljnijoj ceni isto. 15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Treba meni ako se niko nije javio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Vaučer bi trebalo da važi za bilo koju robu u Mass company-ju i za bilo koju količinu ali jednokratno tj. za jednu kupovinu. Pod tim se podrazumeva i popust na moto opremu koju prodaju. Bar je tako bilo sa mojim vaučerom. Svakako može da se udruže više ljudi i da kupe robu sa jednim vaučerom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan @isterivac tvoj je vaucer. na pp ti pustam broj telefona da se dogovorimo za detalje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan posto @isterivac nije u mogucnosti da pokupi vaucer on je i dalje kod mene tako da i dalje ceka nekog kome treba,samo je sve manje vremena (do 30.04). Javljajte se ljudi ako nekom treba da ne propadne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Treba meni radim mali servis, mada meni treba samo 1l ulja tako da mozemo da se udruzimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan kolega @nemanja_zem se prvi javio na pp pa mozes njega da kontaktiras ostavio sam mu broj da se sutra nadjemo pa ti vidi sa njim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...