Kr100NS 4 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Vec mesec dana se "lomim" oko izbora motora. Ono u sta sam siguran 100% je da hocu neki enduro. Elem... Posle dugog premisljanja i gledanja i isprobavanja i vozni i slusanja (vestijih ili NE vestijih prodavaca) prica sa svih strana odlucih se za Yamahu TDM 850. Dajte mi neke korisne informacije vezane za ovoj motor... Nesto tipa zasto da ga uzmem i zasto da ga ne uzmem. Unapred hvala svima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano April 15, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan TDM ti je sve osim endura! Tol`ko od mene.... Salu na stranu, neko ko ga vozi ce ti vec reci nesto vise... Ali, ako si mislio da ga vozikas u blato, makadami, rupe i to- mislim da odma` mozes da zaboravis na sve to.... Nije on za to... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 15, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Nadalinom. To nije enduro motor. On je iskljucivo i samo za asfalt. Dakle pravi street-touring motor sa sportskom dusom Idealan za duza putovanja, ima snage dovoljno za sve. Po meni je idealan motor, jer je lagan pa ces ga lako koristiti, provlaciti se po gradu a imas i 850cc pa mozes da obidjes celu jevropu. Odlican 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tedoh ja da kazem, ali evo Nadalina rece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/19629-tdm-850-1996-2002/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano April 15, 2011 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Vozih ga dve sezone, odlican motor, drum i po malo makadam ali van puta samo moze parking. Moze za relativno male pare da se nadje dobar primerak. Uzivaces sa TDMom,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kr100NS 4 Napisano April 16, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan he he he he morate oprostiti coveku koji nije do sada kupovao nesto ove jacine pa ne zna. Vozio sam jake motore ali sve je to na par dana ili na nedelju i onda ih vratim posto sam ih uzimao od drugara jbg... Samim tim sto nisam kupovao nisam nikad ni skontao niti se interesovao sta je enduro a sta ne ... U svakom slucaju hvala svima na koji su odgovorili i sto su mi pmogli da se odlucim... Znaci definitivno ga uzimam jer ide kao nezdrav i jer mi majstor kaze da je u extra stanju!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1579 Napisano April 16, 2011 Drug član, 796 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan davaj slike da vidimo ponovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kr100NS 4 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan davaj slike da vidimo ponovu Nazalost nema slika jer je jos nisam uzeo. Malo pregovaramo sad i spustamo cenu Prosuo je kiselinu iz akumulatora po dekli pa sad gledam da mi malo spusti cenu zbog toga... Jbg koliko sam skontao nema sanse da ocisti, posto je nagrizlo aluminijum. Inace sam isplanirao da ga odradim skroz u mat crnoj boji, sa srebrnim oznakama, tako da cim to odradim kacim slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...