Jump to content

Moto Zajednica

Ljudi PoMaGaJtE

Recommended Posts

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000

Pozdrav svima,

Vec mesec dana se "lomim" oko izbora motora. Ono u sta sam siguran 100% je da hocu neki enduro.

Elem... Posle dugog premisljanja i gledanja i isprobavanja i vozni i slusanja (vestijih ili NE vestijih prodavaca) prica sa svih strana odlucih se za Yamahu TDM 850.

Dajte mi neke korisne informacije vezane za ovoj motor... Nesto tipa zasto da ga uzmem i zasto da ga ne uzmem.

Unapred hvala svima!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Malo Zlo, 753 postova

TDM ti je sve osim endura! :D

Tol`ko od mene.... :jee:

Salu na stranu, neko ko ga vozi ce ti vec reci nesto vise...

Ali, ako si mislio da ga vozikas u blato, makadami, rupe i to- mislim da odma` mozes da zaboravis na sve to.... Nije on za to...

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

Slazem se sa Nadalinom. To nije enduro motor. On je iskljucivo i samo za asfalt. Dakle pravi street-touring motor sa sportskom dusom ;) Idealan za duza putovanja, ima snage dovoljno za sve. Po meni je idealan motor, jer je lagan pa ces ga lako koristiti, provlaciti se po gradu a imas i 850cc pa mozes da obidjes celu jevropu. Odlican 5 :takoje:

• Andragog, 4964 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Vozih ga dve sezone, odlican motor, drum i po malo makadam ali van puta samo moze parking.

Moze za relativno male pare da se nadje dobar primerak. Uzivaces sa TDMom,... :zdravo:

• U prolazu, 25 postova

he he he he morate oprostiti coveku koji nije do sada kupovao nesto ove jacine pa ne zna. Vozio sam jake motore ali sve je to na par dana ili na nedelju i onda ih vratim posto sam ih uzimao od drugara jbg... Samim tim sto nisam kupovao nisam nikad ni skontao niti se interesovao sta je enduro a sta ne :D ... U svakom slucaju hvala svima na koji su odgovorili i sto su mi pmogli da se odlucim... Znaci definitivno ga uzimam jer ide kao nezdrav i jer mi majstor kaze da je u extra stanju!!!!!:moto3:

• U prolazu, 25 postova

davaj slike da vidimo ponovu :Mina:

Nazalost nema slika jer je jos nisam uzeo. Malo pregovaramo sad i spustamo cenu1hej.gif

Prosuo je kiselinu iz akumulatora po dekli pa sad gledam da mi malo spusti cenu zbog toga...

Jbg koliko sam skontao nema sanse da ocisti, posto je nagrizlo aluminijum.

Inace sam isplanirao da ga odradim skroz u mat crnoj boji, sa srebrnim oznakama, tako da cim to odradim kacim slike! 1zdravo.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja