AnteK 607 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan NikolaM i ja se provozali tri dana na području slovenskih i talijanskih Julijskih i Friuli Alpi, istraživajući manje poznate puteve, kojih ima u izobilju. Meeting point u Ljubljani, pa preko Jesenica, Vršiča, doline Trente i Predela do prvog cilja, prijevoja Lanza koji spaja Pontebbu i Paularo sjevernim potezom. Uzak cestuljak sa gomilom potpuno ili gotovo potpuno nepreglednih zavoja, strmo, malo prometa, jako lijepo. Slijedeća destinacija je uspon na planinu Mt. Paularo. Gore nalazimo dvojicu nijemaca sa Tenerkom i BMW R100GS kako treniraju offroad, jednom je išlo jako dobro, drugom jako loše. Ni mi nismo odolili malo po puteljcima gore-dolje. Put nas dalje vodi na kružnu cestu Panoramica dell Vetta, smještenu nasuprot Zoncolana, na koji se pruža fantastičan pogled. Tu nas je kiša dobro oprala, no bilo je i u tome draži, cesta je bila puna vode. Toplo preporučam Vettu, makadam je tvrd, no frks. Kad smo već blizu Zoncolana, red je poslušati Pudlu i Chalu, pa odradismo i to. Cesta sa puno gripa, i unatoč kišnom vremenu, može se naginjati do kraja. Inače je na Zoncolanu bio veliki biker fest, usudio bi se reći tisuće motora, a policija je sa dna prijevoja puštala po nekoliko motora gore svakih recimo minutu. Nastavlja se ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 25, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan zasad odlicno, cekamo nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Slijedeća destinacija je Mont San Simeone, meni se najviše svidio. Uzak i cijelom dužinom do vrha betoniran put neopisiv je gušt, ne toliko strm no potpuno nepregledan, sa svakom drugom serpentinom izvedenom u malom tunelu od 180 stupnjeva. Na vrhu je stara crkvica, a ispod nje dvije vrlo lijepo sređene vikendice. Cesta većim putem ide u sjeni i ispod drveća, pa ima dosta lišća i klizavo je, potreban krajnji oprez i ne zaletavati se. Ovo je cesta sa najoštrijim serpentinama koju sam do sada vozio, a da nije makadam. Nakon San Simeonea, cesta na Mangart je poput autoputa sa tri trake u svakom smijeru. Bilo je rano ujutro, pa smo na vrhu čekali da prođe izmaglica da puknemo koju dobru fotku. Nezaobilazna prašinarska destinacija za ljubitelje lijepog pogleda je prijevoj Stol Kobariški. Dobra vijest za one koji još nisu bili tamo - slovenci sređuju cestu pomalo, i sada je to već sasvim OK makadam, tako da putni endurci mogu bez problema gore. Prijevoj Kolovrat bio je poprište žestokih borbi u I. sv. ratu. Restaurirani su položaji talijanske vojske koja je napravila kilometrima dug splet tunela i rovova. Za ljubitelje povijesti zasigurno zanimljivo mjesto. To je to zasad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 25, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu bre momci .. pa de ce wam dusha .. pa jel treba da prodam i mamu i sestru i swe sad odma i odem u nepoznatom prawcu u zalazak sunca Sjaaaaaaaaaaaaaajno .. zawidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim wam ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 25, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalno .. i ja planiram na slovenacke alpe kad pazarim makinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 25, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan 'ocemo jos! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan 'ocemo jos! Evo još malo fotki... Ruska kapelica na Vršiću: Rijeka Soča: Tvrđava nedaleko Loga pod Mangartom: Passo di Lanza: Negdje iza Ramaza: Na vrhu Paulara: Podmazivanje lanca: Tako je to kad ne koristiš GPS : Pozdrav svima koji ne vole motore: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam bez teksta. Momci svaka čast, jako mi se svidjelo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uh majku mu....prelepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna tura, super slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan momci SVAKA VAM CAST!!!!!!!!!!!!! stvarno ste odradili jako lepu rutu....sve pohvale od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan zadivljen sam i bez teksta.. svaka vam čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast jako lepa tura slike govore sve, no comment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 25, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci! Uzzivao sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan hvala na lepim slikama. hocemo josh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Jun 25, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo! Hvala što delite svoja putovanja sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Hm, ovaj KLE nije los motorcic, da se sa njim svugdje... Lijepa tura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Au, gledam slike i zamišljam Odliča tura, vrh - bukvalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 27, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan sranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 27, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,prelepi predeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jun 27, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan sranje Ti si, cujem, dobio gume pa sad mozes da zajebavas ;D Sjajna tura momci, zavidim vam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 27, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Oduševili ste me...Imama i dvije "primjedbe". Prvo mnogo ste mrgodni na onim fotkama,a drugo...ne vidim da ste igdje pomenuli pršut,ili kakve lokalne specijalitete. Alo ljudi,jedete li vi nešto kada vozite? Pa ja bih poslije tako divne ture vola izjeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Jun 28, 2007 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan 2dane@ : Šta je sranje, naš djir ili Anakee gume? ;D Trebao si na vrijeme reći za zračnice pa da ti kupim one Airstop ojačane za offroad, ovako što nađem-nađem ;D 2Obelix: Mi uglavnom pijemo, slabo jedemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 28, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Oduševili ste me...Imama i dvije "primjedbe". Prvo mnogo ste mrgodni na onim fotkama,a drugo...ne vidim da ste igdje pomenuli pršut,ili kakve lokalne specijalitete. Alo ljudi,jedete li vi nešto kada vozite? Pa ja bih poslije tako divne ture vola izjeo. posto AnteK treba da toci gorivo na svakih 17000 i kusur kilometara, to je jedino kada staje, a onda popije kaficu da se osvezi pa nastavi dalje, a na svakom trecem tocenju popije pivo cisto da spere prasinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 3, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Zaista su slike :'(, svaka cast, nemam reci. A kako se samo setis da izvadis aparat ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...