lalajko 2016 Napisano Jun 26, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeeeeeeeee ! Chestitam ! Da te dobro sluzi, mnoooooogo predjenih km ! Sad mozemo i mi da pravimo sektu ;D Ima vas za tri sekte! Transalpovi sa diskom pozadi, sa dobosem, sa dva disk napred sa jednim... razne kombinacije. ;D I jos da dodam: ako vam trebaju gume u Tadicu imate komplet sa najboljim odnosom cena/kvalitet. U pitanju je Avon-ova fabrika na Tajlandu, Vee-Rubber. Gume su dobile odlicne ocene na nekom Transalp sajtu (potrazite) a komplet kod Tadica je bez popusta mislim nesto oko 10000 dinara (zadnja+prednja). Van sezone imate ogroman popust, do marta meseca je komplet kostao 7200 Dinara, a ja sam samo prednju tada platio 3500 Dinara. Raspitajte se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Gume su dobile odlicne ocene na nekom Transalp sajtu (potrazite) a komplet kod Tadica je bez popusta mislim nesto oko 10000 dinara (zadnja+prednja). Transalp sajt? Koooji Transalp sajt?? ;D Da ne trazim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Jun 26, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo za pocetak ovde: (google: Vee rubbar transalp) http://www.transalp.de/technik/reifen/vee_rubber/vrm193.php Ovaj komplet u Tadicu je 7200 Din. sa popustom. Prednja + Zadnja! 90/90-21 54H (TL) 130/80-17 65H (TL) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1409 Napisano Jun 26, 2007 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Sretno !!! Secam se kad sam ja prvi put seo na istog Transalpa, kakav osecaj. Strasno je to sto ga je Honda napravila tako da nemas period prilagodjavanja. Sednes i vozis ga kao da si ga vec dugo vozio, kao da ste stari poznanici, kao da ga je Honda bas za tebe napravila . . . . Eto , sretno jos jednom !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Duse, svaka cast! Kupio si pravi motor, nek te dugo i verno sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 27, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lalajko, molim te reci gde je Tadic da uzmem gumu, moze i na pm, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jun 28, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini! Zelim ti puno srecnih kilometara! Jednog dana ces voziti Afriku...covek celog zivota tezi savrsenstvu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 28, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na izboru motora, vidimo se na nekoj od vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jun 28, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma gledamo ti bajk već par dana i Nataša ga hvali kako je lep, a ja joj govorim da ne laže. Onako u tesnoj ciradi izgleda ko bilder u trikou. Šalim se, naravno, svaka čast na motoru, kupio si pravu stvar. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 29, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Afrika se sakrila iza coska od samote, postidela se jadna ;D Bice danas nova cirada. P.S. Pisti ti Xena bzvz ponekad, par pura sam cuo kad sam vezivao motor, mozda se matori zbog toga bunio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Jun 29, 2007 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan ENDUROOOO ! Srecno kolega ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...