Jump to content

Moto Zajednica

pao Ducan iz BN

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: CBR 1000 F krmačica

nash drugar Ducan iz Bijeljine jutros pao na povratku iz Sarajeva negde oko Vlasenice ,operisan i poslat za Bg ,izvadjen bubreg i slezina potrebna mu je krv , javljam cim saznam neshto vishe gde je u BG , uff valjda ce sve biti OK .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS

DUCAN je dobro,komunicira sa ljekarskim osobljem,svjesan,motorika zadovoljavajuca,ruke i noge OK,sa potpunom kordinacijom.Dobro je i nadajmo se da ce se brzo oporaviti,a BOG ce dati dobro!Drzi se brate moj!!!

Guest Stronser

kazu da je ok! bio sam na urgentnom ali nisam uspeo da ga vidim ! inace smo danas zajedno jurcali iz Sarajeva,zurili na batajnicu i pljas ! jebiga ! nemogu a da nepohvalim odziv davalaca krvi tj njih 60ak je doslo kojekakvim prevozom iz bjeljine u zvornik da daju krv, pa vi sada ocenite koliki je covek i koliko vredi nas DUCAN ! drz se druze !

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Obelikse kakve su novosti ?

I ja sam bio na Batajnici kada sam čuo za Ducana. Večeras sam saznao da su povrede veoma ozbiljne,nakon pada je izgubljeno dosta vremena do doma zdravlja u Vlasenici,pa kasnije do bolnice u Zvorniku.Ljekari su rekli da je stigao u posljednji čas i da ne bilo bilo vremena da su produžili do bolnice u Loznici ( koja je ipak ozbiljnija od Zvornika,a pogotovo od Vlasenice).Nakon pada je bio svjestan,čak je osjetio da ima unutrašnje krvarenje!!!!! Operisan je u Zvorniku, primio je preko 30 doza krvi (mnogo ljudi je došlo iz Bijeljine i okoline da daju krv ),izvađen mu je bubreg,stradala je slezena,ima prelom noge,ruke,ključne kosti,rebara ( sve ovo uzmite sa rezervom jer su to informacije od pet ljudi koji su mu manje ili više bliski ). Nakon operacije nije bio svjestan,prebačen je za Beograd,ali kažu da je počeo disati bez pomoći aparata i da bi trebalo da bude dobro. 

Dule ,molimo se za tebe...nemoj da nas zajebavaš...ne daj se

• Svrati ponekad, 119 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S

Kažu da je prebrzo ušao u krivinu, izletio mu motor, klizali zajedno i udarili od bankinu. Sarma (lik iz Bijeljine), koji je išao ispred njega kaže da je čuo samo struganje i veliki prasak.

• U prolazu, 70 postova

Kažu da je prebrzo ušao u krivinu, izletio mu motor, klizali zajedno i udarili od bankinu. Sarma (lik iz Bijeljine), koji je išao ispred njega kaže da je čuo samo struganje i veliki prasak.

Bilo kako bilo, nadamo se najboljem!

Ne daj se Ducane...

• U prolazu, 91 postova

ducane brate drzi se, ne daj se ....

koji motor je vozio?

Suzuki K-4 ili K-5 Bili smo skupa u Sarajevu K-4 K-5 slicni pa ih i ne raspoznajem

• nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova
  • Motocikl: 4x4

zelim mu brz oporavak. Gde je u BG? Sve mi je usput pa bih mogao da mu odnesem nesto sto mu je potrebno ili da mu prenesem pozdrave... Ako je neko iz BN neka mi se javi na +381641243329.

• Svrati ponekad, 119 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S

ducane brate drzi se, ne daj se ....

koji motor je vozio?

Suzuki K-4 ili K-5 Bili smo skupa u Sarajevu K-4 K-5 slicni pa ih i ne raspoznajem

ali je od njega napravio street-a

• U prolazu, 91 postova

Ducan se oporavlja polako juce je Rile iz Arhangela isao da ga obidje nije bijo sa njime ali je od ljekara sazno da je van zivotne opasnosti

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Nove informacije o Ducanu:

Danas su mu u posjeti bili roditelji i braća. Ducan je bolje,svjestan je ,orijentisan ( čak se raspitivao da li mu srevis raid,šta je bilo  sa motorom i tank torbom ...?) brzo se zamorio,pa su mu ljekari dali nešto za smirenje. Nije mu još rečeno da su mu izvadili bubreg i slezenu,a strana na kojoj su lomovi ruke,ključne kosti i rebara je blago oduzeta.Nadaju se da će nakon sedam dana biti sve ok.

Porodica zahvaljuje svima koje se raspituju i nude bilo kakvu pomoć.

Srećan oporavak Dule!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja