darkrider900rr 0 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 900RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan stwarno grota... tuga i zalost,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Maj 15, 2011 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Bio mi je jedan prijatelj malopre i covek koji radi sa njim je komsija poginulom. Kaze da nenormalno divlja, vozi na zadnji kroz grad, pali gume, turira.... Na satu je pisalo 240km/h u trenutku pada, tj. tako je pisalo. Sad, covek je izasao sa pumpe i 30m je vozio ali je ovaj velikom brzinom naleteo motorom i nije mogao da ga obuzda i udario je. Nazalost, kriv je motociklista. Dzaba ko je kriv kad je on poginuo... Ja nikad ne videh da neko u Cacku kroz grad vozi na zadnjem! Neka mu je laka zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Maj 20, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan P.S dzoni @ To je zato sto ne gledas . Svako vece sam po gradu i ima voznje na zadnjem ali niko ne vozi na zadnjem tamo de ne moze . A inace ja zivim u Cacku i vozim , izadjem na ulicu i vec su trojca (cesce tri nafurane cice) pokusale da me ubiju dok stignem do odredista, diskovi koda sam vozio trku a ne po gradu , jedva izvucem zivu glavu zbog gospodja u jugu i kecu koje su resene da okrenu kad njima odgovara ,da blokiraju saobracaj i da bilo lepo iseci nekog motoristu . Na kruznom putu situacija je bolja ali ne toliko jer jedva cekaju da te secnu negde ako mogu da ti ne daju da prodjes !!! Zato BRACO BAJKERI CUVAJTE GLAVE ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan P.S dzoni @ To je zato sto ne gledas . Svako vece sam po gradu i ima voznje na zadnjem ali niko ne vozi na zadnjem tamo de ne moze . A inace ja zivim u Cacku i vozim , izadjem na ulicu i vec su trojca (cesce tri nafurane cice) pokusale da me ubiju dok stignem do odredista, diskovi koda sam vozio trku a ne po gradu , jedva izvucem zivu glavu zbog gospodja u jugu i kecu koje su resene da okrenu kad njima odgovara ,da blokiraju saobracaj i da bilo lepo iseci nekog motoristu . Na kruznom putu situacija je bolja ali ne toliko jer jedva cekaju da te secnu negde ako mogu da ti ne daju da prodjes !!! Zato BRACO BAJKERI CUVAJTE GLAVE ! Ne kazem, sigurno ima svacega, ali ja nisam video. I mene su klinci na 50-icama preticali sa desne da bi 20 metara kasnije skretali na raskrsnici, uz Aveniju kad vozis 50 i devojcice te preticu, ali najneverovatnije mi je bilo kad me je persisao klinja na 50ccm, a ja sam vozio 650 ccm. Taksiste necu ni da pominjem i gore pomenute "gospodje" (i ne samo u jugu i kecu)! Tako da ljudi cetvore oci otvorene i oprezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Maj 23, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Avenija od dragise do kruznjaka ne spustam 100 al tamo prolazim kasnim satima kad nema nikoga sem nas 4-5 A inace u Kraljevu zadnji put sam bio u subotu i za divno cudo samo su me 1 isekli A ovi vozaci kad vide motor rade po principu : "Ko ga je** sto je seo na onaj slomivrat !". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...