Kiro 153 Napisano Jun 23, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o njima?Prodaje ih Markos, na reklami su zajedno sa AGV kacigama.Mene konkretno interesuje model EDGE i iskljucivo u mat boji (sva je crna, i vizir crn). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 23, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je kupio pre 2 godine...low budget kaciga....kolko para toliko i muzike, ali opet bolje ista nego nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 23, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan dosta lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 24, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan dosta lose Sta ocekivati za 150 evrica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 24, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Možda HJC ZF-9? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 24, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan za tu lovu radje kupi HJC ili NOLAN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar ima MDS kacigu i po meni kaciga nije losa,mnogo je bolja od kineskih a nije puno gora od nekih markiranih,cak je on njegovu platio oko 5000 din(full face) al ne znam koji je model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Možda HJC ZF-9? Definitivno HJC ZF-9. Pretrazi forum vec je dosta pisano o tome. Nacices odgovore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 25, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar ima MDS kacigu i po meni kaciga nije losa,mnogo je bolja od kineskih a nije puno gora od nekih markiranih,cak je on njegovu platio oko 5000 din(full face) al ne znam koji je model MDS - EDGE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jul 2, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Al opljuvate ljudi MDS... Mds je kao ogranak agv a... Kao shto je x-lite ogranak nolana ili tako neshto.. Nisu nimalo loshe kacige... za te pare i vishe nego dobre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Jul 2, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e jel neko moze da mi kaze cene kaciga kod Markosa , ako ima neki link bilo bi super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 3, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je EDGE negde oko 7500din kod Markosa.A ova crna sto sam je gledao 12000 cini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Jul 6, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj štedit na kacigi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 6, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj štedit na kacigi! Ne stedim, ja cu dati love koliko budem mogao.Ne mogu sad da rodim 500 evra za kacigu. :-\ Mada mislim da za 150-200 moze da se nadje ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 6, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan moj ti je savet nemoj mat kacigu uzimati. ja sam uzeo agv mat crnu. Svako cesanje o bilo sta ostavlja trajno ostecenje na boji. a ispod je bela plastika, vidi se iz aviona. Na kraju sam kupio autolak i prefrabao je.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...