idanijel 1743 Napisano April 10, 2011 Drug član, 829 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem 4x 1L motula 5100 15w 50 cena 4000din preuzimanje licno uz kafu ili AKS-om 063 567 624 Pecinci 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1743 Napisano April 11, 2011 Drug član, 829 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan ulje je doneto iz Francuske 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 11, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde molim te slikaj iz blizine iza deklaraciju,da vidim jel isto ko na uvoznom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1743 Napisano April 11, 2011 Drug član, 829 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan losa slika moracu sa aparatom na makro zum 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 11, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Da,definitivno. ajd hvala unapred! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan brate sacuvaj to ulje za neki drugi motor,ne gore pod nogama... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1743 Napisano April 13, 2011 Drug član, 829 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan ne gori mi pod nogama mada neki misle i nude 3000din 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano April 13, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Pa druze nude ti 3000 zato sto litar u radnji kosta 1000-1100 dinara, ipak je ovo forum a ne prodavnica jbg...bez ljutnje 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1743 Napisano April 13, 2011 Drug član, 829 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa druze nude ti 3000 zato sto litar u radnji kosta 1000-1100 dinara, ipak je ovo forum a ne prodavnica jbg...bez ljutnje 4700din u radnji za 3000din cu ga sipati u kosilicu pa nisam ja veverica 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan heheheh,sta si ti mislio brate da ces dobiti kao u prodavnici,pomozi braci daj ispod cene zar ne vidis kakva je kriza u drzavi neko place za uljem a ti ga sipas u kosilicu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan U radnji 1000din/litar, juce provereno... ...i nema postarina.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2878 Napisano April 14, 2011 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan U radnji 1000din/litar, juce provereno... ...i nema postarina.. Jeftinije nego kod uvoznika i nas distributera. Ukucas 5100 4T. http://eshop.mass.rs/ 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano April 14, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan U radnji 1000din/litar, juce provereno... ...i nema postarina.. Kod Massa je 1155 dinara litar. To je uvoznik, trebalo bi da je kod njih najjeftinije. Možda to u radnji stoji stara cena, ili kopija Motula? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1743 Napisano April 14, 2011 Drug član, 829 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan heheheh,sta si ti mislio brate da ces dobiti kao u prodavnici,pomozi braci daj ispod cene zar ne vidis kakva je kriza u drzavi neko place za uljem a ti ga sipas u kosilicu. ti imas 150hektara zemlje od toga pola u industrijskoj zoni,ti bi mogao svima na forumu po filter i par litara ulja i pun rezervor goriva pokloniti kriza je narodu,tebi ne ja radim za prosecnu platu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan U radnji 1000din/litar, juce provereno... ...i nema postarina.. Kod Massa je 1155 dinara litar. To je uvoznik, trebalo bi da je kod njih najjeftinije. Možda to u radnji stoji stara cena, ili kopija Motula? Ma prodavnica je 'stara'i pouzdana i proverena.... a cena, moguce da je proslogodisnja... Znaci, najbolje da pozurim i da kupim jos sad za naredni servis.. Izvinjavam se za OFF.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1743 Napisano April 14, 2011 Drug član, 829 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan napali me za motul ko Gaju za TDM Dokon pop i jarice krsti Gajo pomagaj savetuju me da dam ulje za 200din 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 14, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj ispod 3500 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano April 15, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Samo u kosacicu Bato i nepopustaj ko ima nek se vozi a ko nema peske 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan heheheh,sta si ti mislio brate da ces dobiti kao u prodavnici,pomozi braci daj ispod cene zar ne vidis kakva je kriza u drzavi neko place za uljem a ti ga sipas u kosilicu. ti imas 150hektara zemlje od toga pola u industrijskoj zoni,ti bi mogao svima na forumu po filter i par litara ulja i pun rezervor goriva pokloniti kriza je narodu,tebi ne ja radim za prosecnu platu. koliko se secam ja sam poklonio jednom clanu kozno odelo koje kosta lepe pare kod nas shodno tim i ti bi trebao da poklonis ovo ulje jer to nisu neke pare neko nema da sipa a ti prodajes evo mog predloga ti daj tvoje dve litre motula a ja cu dati love da doticna osoba kupi jos dve litre ulja... mislim da je posteno znaci ti dajes dajem i ja .... ps.... ja nemam dinara primanja ,,nemam plate,, 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre, mante coveka na miru. Njegovo je po kojoj ce ceni prodavati, moze da trazi i 10000din za litar. A dal ce ga prodati.... Pa isto njegova stvar. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1743 Napisano April 16, 2011 Drug član, 829 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan ulje rezervisano za red_alerta za sada. e gaja ma razocarao nedade mi moralnu podrsku( uzeo kes za tdm i opusta se ) hvala giu,panckovu,hameru,nindzi 66.slaninaru na podrsci da izdrzim 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano April 16, 2011 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan HA ha ja se javljam ako ces da poklanjas trebo bi da menjam ulje u Hondici al neam da sipam pa ako si dobrotvor vrlo rado cu prihvatiti poklon ..... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano April 17, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj zemlji bi svi nesto za dzabe... jedan `oce motor, drugi ulje, peti bi i zenu nekome uzeo!! Lepo poslovica kaze: za dzabe nema ni kod babe, da prostis, ne moz se j***te a da vam ne udje!!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4340 Napisano April 17, 2011 motoras, 2495 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan he,he,he... Samo gledam i smeskam se... Ej,jel moze na komad? He,he,he... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1743 Napisano April 22, 2011 Drug član, 829 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan RED_ALERT Se najavlja ulje ce fazera podmazivati 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...