grooya 72 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan Naime, iz Kragujevca sam, motor koji bih pogledao se nalazi u Zajecaru, pa da ne bijem put da se ispostavi da je neki krsh, da li bi kojim slucajem neki kolega bajker bio ljubazan (pod ljubazan podrazumevam da platim pice ) pa da mi baci pogled na jedan naked u zajecaru, kad god bude imao vremena. Samo me zanima u kakvom je stanju, a sve detaljnije informacije su dobrodosle (paz da mi prodavac ne kaze da nije perfektan ). ako ima neke toliko ljubazne duse, nek mi se javne na PP da mu dam informacije gde i sta, a ako nema, potraga se nastavlja )) hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan druze, ja sam iz zajecara ali je malo nezahvalno, mozda znam coveka... pusti mi na pp koji je motor-oglas u pitanju, mozda mogu da pomognem. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan bacio pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Ajde baci još jedan PP 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ajd jos jedan PP 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Ajd jos jedan PP 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan drugari, sta da vam kazem osim - hvala unapred evo odmah saljem pp-ove, mnogo mi znaci malo pomoci da ne bijem put za dz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Radi sad Pogledaću sutra i javljam ti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 10, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad mu se pojave odjednom 4 musterije za motor, ima da zabetonira cenu pa ni za evro nize... 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 10, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Samo se pitam koji od vas Zaječaraca što se javio da pogleda motor u stvari prodaje taj motor . Šala naravno. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedan, provereno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad mu se pojave odjednom 4 musterije za motor, ima da zabetonira cenu pa ni za evro nize... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan e da - urednik, moze lock, saznalo se sve o motoru. hvala drugari jos jedared Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Maj 5, 2011 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan A zašto ovakve stvari ne bi bile javne na našem forumu...? Javno da se napiše koji je motor, u kakvom je stanju i ko ga prodaje. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan A zašto ovakve stvari ne bi bile javne na našem forumu...? Javno da se napiše koji je motor, u kakvom je stanju i ko ga prodaje. Zato što nesmemo da reklamiramo firmu .Neka plate pa neka se reklamiraju koliko hoće Ovde oglas stoji na prvoj strani par sati,a njihov motor na prodaju par godina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Mart 25, 2012 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz Kladova, i rado bih ti izasao u susret, da pogledam motorce za tebe, ali kontam, ja do Zajecara imam 110 km, a ti iz Kg do Za imas 140... Pa ne bih da se osecas lose zbog sice od 30-tak km, koliko je tebi dalje da skoknes i pogledas ga sam... :D Nego, sta si uradio, i ako si pazario, sta je u pitanju??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano April 1, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan da ne pominjemo da je to bilo pre godinu dana motorizovan sam jos od prosle godine, pise ispod slicice sta uzeh no hvala na dobroj nameri u svakom slucaju. ne bi bilo zgoreg da se baci lock na temu , da se ne zbunjuju ljudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 1, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan da ne pominjemo da je to bilo pre godinu dana motorizovan sam jos od prosle godine, pise ispod slicice sta uzeh no hvala na dobroj nameri u svakom slucaju. ne bi bilo zgoreg da se baci lock na temu , da se ne zbunjuju ljudi pa baci ga...mislim lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...