bopk 1408 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 16. i 17.04.2011. Vrelo izvor Grze Nocenje u planinarskom domu. Neko ce vec prebaciti sve postove iz teme o ST vezane za ovo okupljanje. AcaPn nam organizuje smestaj u planinarskom domu. Evo gde se nalazi Grza: Spisak za sada izgleda ovako: 1-2. Zextreme + Dee 3. Popsy 4. Vlajko 5. SHUM@rz 6. hammer 7. bopk 8. aćimo 9. mazak 10. doesen1 11. beztenerash ( Gvozden) 12. nica (ali samo uz pivo i pragnje) 13-14. o'sonesi + 1 15. Chomsky 16. Nadalinica.... trep trep treeeeep! Hvala, Vlaaaaaajko! 17. Sinke 18. Jimmy 19. jager 20. Zeljkamp 21-22. Drvodelja + Jasna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_xr 1 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: jagodina Motocikl: honda xl600 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 8, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je okupljanje tenerasa, ali su dobrodosli svi ostali tarabasi dobre volje.. Potrebno je samo na vreme da se zna priblizan broj dvotockasa zbog organizacije.. Nadamo se i lepom vremenu.. kao i upoznavanje okolnih Acojebina Polazak izmedju 9 i 10 ..videcemo jos.. Grupnu voznju vodi Zextreme.. a koga je on vodio na Uvac produzio mu se.. dijapazon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 8, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Grupnu voznju vodi Zextreme.. Zextreme? Pa ja mu ne bih dao da cuva nacrtane ovce,a kamol da vodi grupu...jos sa tenerom,ko zna na kom kraju Srbije cete da zavrsite Spisak za sada izgleda ovako: 1-2. Zextreme + Dee 3. Popsy 4. Vlajko 5. SHUM@rz 6. hammer 7. bopk 8. aćimo 9. mazak 10. doesen1 11. beztenerash ( Gvozden) 12. nica (ali samo uz pivo i pragnje) 13-14. o'sonesi + 1 15. Chomsky 16. Nadalinica.... trep trep treeeeep! Hvala, Vlaaaaaajko! 17. Sinke 18. Jimmy - jos nepotvrdjeno 19. jager 20. Zeljkamp 21-22. Drvodelja + Jasna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je sledeceg vikenda! Ja tek sad ukapirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano April 8, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Polazak izmedju 9 i 10 ..videcemo jos.. Ma rano vam je to, lepo se naspavajte do 12, pa polako, taman kad stignete da provozamo jedan krug oko jezera (cirka 500m) pre vecere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 8, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, neces se izvuci sa 500m, p.s. izgleda da cemo morati zbog ovih afrosa i ostalih sporaca da oformimo drugu sporiju grupu.. Zeljko Uvac vodja brze momcadi i Jimmy sa penzosima iliti pjebovi (pozadinskijebivetri) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 8, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Vazi,ako idem ja predvodim penzose,(ktm i at)i mi krecemo u 7h,necu da vozim sa "brzim" tarabasima..zagusicete mi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bih i posao ali me zanima jel sve asfalt ili mora i u blato? Ide se auto-put ili ? Dajte neku informaciju ne budite lenji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano April 8, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Krece se najkasnije u 08:00, da bi se do podneva stiglo i krenulo u obilazak... Vozi se off celo poslepodne i ujutro povratak offom do Svilajnca.... Autoput nije planiran, mozda u povratku ako neko bas zeli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A da mi krenemo lepo dan ranije zbog ovih sa tenerama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano April 8, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vi i morate dan ranije da bi stigli kad i mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ukoliko ćemo preko Nordkappa do Grze, može taman taj jedan dan ranije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 8, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bih i posao ali me zanima jel sve asfalt ili mora i u blato? Ide se auto-put ili ? Dajte neku informaciju ne budite lenji. I mene ovo zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako ja sam ja dobro razumeo nema opcija za asvalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 8, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ima do tamo.. posle odrzavate vatru da se ne ugasi.. i cetkate da se vratimo sa ostalim damama naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima bre asfalt, kako nema... Ako se pokupi vas nekolicina "asfaltaša", možete da se lepo dogovorite za asfaltnu rutu. Vi po asfaltu a mi u blato pa se nađemo kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_xr 1 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: jagodina Motocikl: honda xl600 Prijavi odgovor kao problematičan kad je od prilike okupljanje na grzu, posto sam ja iz jagodine ili eventualna da vas presretnem negde uz put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ja cu mozda da promasim okupljanje, motor mi neregistrovan i nisam siguran da cu uspeti da resim tablicu do kraja nedelje Tako da bih zamolio da me obrisete sa spiska za svaki slucaj, a ako resim tablicu i izboksujem slobodan dan na poslu dolazim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Kada je poslednji termin za prijavljivanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano April 9, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji termin za prijavljivanje je sreda 13. 04. jer tada krecu pripreme oko nabavka hrane, pica, ogreva i ostalog, tako da bi brojno stanje trebalo da se zna do tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 9, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ako krecete iz Beograda u 8h, kuda vas vodi ruta za Grzu tj, kuda planirate da idete tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 9, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima bre asfalt, kako nema... Ako se pokupi vas nekolicina "asfaltaša", možete da se lepo dogovorite za asfaltnu rutu. Vi po asfaltu a mi u blato pa se nađemo kasnije Znači ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan 1-2. Zextreme + Dee 3. Popsy 4. Vlajko 5. SHUM@rz 6. hammer - jos nepotvrdjeno ( problem registacija ) 7. bopk 8. aćimo 9. mazak 10. doesen1 - jos nepotvrdjeno ( problem posao-vreme ) 11. beztenerash ( Gvozden) 12. nica (ali samo uz pivo i pragnje) 13-14. o'sonesi + 1 15. Chomsky 16. Nadalinica.... trep trep treeeeep! Hvala, Vlaaaaaajko! 17. Sinke 18. Jimmy - jos nepotvrdjeno 19. jager 20. Zeljkamp 21-22. Drvodelja + Jasna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano April 10, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ima bre asfalt, kako nema... Ako se pokupi vas nekolicina "asfaltaša", možete da se lepo dogovorite za asfaltnu rutu. Vi po asfaltu a mi u blato pa se nađemo kasnije Znači ništa Kako bre nista! Ja prvi necu u off road. Odgovaralo bi mi da dodje jos neko ko nece u njive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...