Jump to content

Moto Zajednica

**MOTO SKUP ZRENjANIN 6.-8.Maj 2011** MK Panonski Vukovi

Recommended Posts

• When nothing goes right... GO LEFT!, 15 postova
  • Motocikl: SUZUKI GSX-R 1000 K7

Pozdrav ljudi od ekipe iz Zrenjanina. MK PANONSKI VUKOVI i ove godine po 4.ti put organizuje "motorijadu" na istom mestu, odnosno na prostoru Sportskog Centra "PARTIZAN" preko puta glavne autobuske stanice, na samom ulazu u Zrenjanin iz pravca Beograda. Skup ce biti kao i svake godine u prvoj nededelji maja meseca, a to ove godine pada 6. 7. i 8. maja. Za sve posetioce bice otvoren kamp (sisana trava, sanitarni cvor, tekuca voda i dobra hladovina), obezbedjene dovoljne kolicine alkoholnih i bezalkoholnih pica, kao i hrane u okviru kampa. Za sve bajkere uz ulaznicu besplatni bonovi za kuvanu veceru (paprikas) u petak i rucak (meso sa suljpa) u subotu, kao i tradicionalni dorucak (pogacice,virsle i jogurt) za sve koji izdrze do nedelje ujutru... Za ubijanje dosade preko dana bice angazovan Fijuk i njegove nadaleko poznate "Bajkerske Igre", zatim ProXtreme Stunt Show program, organizovani Defile kroz nas lepi grad i mnoga druga iznenadjenja... dok ce i u petak i u subotu biti rock svirka, a neke od grupa koje ce nastupiti su Zemljotres, Nostradamus, Bjelo Dugme real tribute band ( i to bas u petak na Djurdjevdan sa istoimenim megahitom :)), Sveti Gral, Gale (KERBER) i Najda (SMAK)... uz dobru svirku idu i vrele igracice, a temperaturu ce do usijanja podici i vatre vrtacice (al sam ovo izrimovao :))... Eto, sta da vam kazem osim : D O B R O D O Š L I !!!!

post-6554-0-58156400-1302274629_thumb.jpg

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

PROGRAM SKUPA:

PETAK 06.05.2011.

-Otvaranje kampa 12:00

-Večera za goste 18:00

-Rock Koncert- 19:00 *NOSTRADAMUS*

21:00 *ARADAČKI ZEMLjOTRES*

23:00 *BJELO DUGME real tribute*

SUBOTA 07.05.2011.

-Doček gostiju

-Stunt (street fight vožnja) 15:00

-Bajkerski pasulj 16:00

-Bajkerske igre 17:00

*powered by Fijuk

-Defile 18:00

-Dodela zahvalnica 19:00

-Rock Koncert- 20:00

*ARADAČKI ZEMLjOTRES*

*SVETI GRAL*

*GALE(KERBER) & NAJDA(SMAK)*

Deliverance INC

-Erotic Dancing

NEDELjA 08.05.2011.

-Ustajanje-Kafa-Doručak-Sabiranje utisaka

-Ispraćaj gostiju

-Zatvaranje kampa

• Podržavam 1

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: YAMAHA 850 TDM

Hvala na pozivu, dolazimo sigurno. U komšiluku je uvek dobro.:hej:

Usput, da li znate kada Vam je skup oldtimera u Zrenjaninu, lično bih voleo da posetim i to.

• Podržavam 1

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Bio sam na svakom skupu koji ste organizovali do sada,a tako će biti i ovaj put! :takoje:

Vidimo se! :zdravo:

Hvala na pozivu, dolazimo sigurno. U komšiluku je uvek dobro.:hej:

Usput, da li znate kada Vam je skup oldtimera u Zrenjaninu, lično bih voleo da posetim i to.

Hvala svima na lepim komentarima i najavama i jos jednom kazem - svi gosti su DOBRODOŠLI!

I "stari-stalni" i oni koji jos nisu bili a zele da dodju...

A sto se tice skupa oldtimera u nasem gradu - znam da je prosle godine bio 25.05. i da je ucestvovalo oko 50tak starih vozila... verovatno ce biti organizovan i ove godine, mogu da proverim da li je isti termin pa da ti javim.... ;)

Danas sam gledao prognozu vremena i jako sam srećan jer nam se bog revanširao za kišu i oluju od prošle godine, te se ya sledeću nedelju od četvrtka do ponedeljka najavljuje prelepo vreme sa visokom temperaturom i bez šansi za padavine...

Šta da vam kažem, osim da vas očekujemo na dobrom provodu!!! :jee::takoje::moto3:

http://www.weather.com/weather/tenday/SRXX0012

Upad je klasika, već četvrta godina isti 400din po motoru (ako imaš suvozača-cena ostaje ista, odnosno suvozač ne plaća/ne doplaćuje ništa). Svaki motor dobija poklončić (sunđerasti privezak u obliku boja našeg kluba) program skupa i odgovarajući broj bonova za ručak (jedan ili dva - u zavisnosti koliko vas je na motoru). Bonovi za besplatnu večeru (paprikaš) u petak i besplatni doručak (viršle,vruće pecivo i jogurt) u nedelju ujutru, neće se deliti na ulazu, već će te obroke dobiti svi koji se tu zateknu i budu gladni. Dovoljne količine biće obezbeđene. Karta važi za sve dane - bez obzira kad je kupljena. Upad za pešake je 300din za oba dana ili 200din samo za subotu.

• Podržavam 1

• U prolazu, 83 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF600 s

pozdrav za vas,jedini zal je sto je 6 sv.Đorđe i dosta ljudi slavi među kojima sam i ja da slavim ali ako se ekipa odluci da dodje dolazim i ja makar samo subotu

pozdrav za vas,jedini zal je sto je 6 sv.Đorđe i dosta ljudi slavi među kojima sam i ja da slavim ali ako se ekipa odluci da dodje dolazim i ja makar samo subotu

Sve znam druze, al kad je nama tradicija da pravimo skup u drugoj nedelji maja meseca... otkad postoji klub i otkad smo u kalendaru MAS-a, evo cetvrta godina zaredom - nismo menjali taj obicaj...

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt

Pozzz za Panonske Vukove 0takoje.gif posto mi posao dozvoljava samo subotu slobodnu, doci cu pa makar sekire padale1moto3.gif

Pozzz za Panonske Vukove 0takoje.gif posto mi posao dozvoljava samo subotu slobodnu, doci cu pa makar sekire padale1moto3.gif

Ove godine ce biti bez sekira, za razliku od prosle! :lol:

Sve je spremno, ekipa se polako okuplja, sve ukazuje na to da ce provod biti odlican! Ja zbrisao do kuce da se presvucem, pa reko da pregledam forum... ;)

Prvi dan prosao ekstra, s obzirom da je bila velika slava, bilo je i dosta raje. Al igracice su nam LJUTA VATRA! Koji striptiz, kakvi bakraci, ove su pocepale muzicare na sceni... zao mi je sto nisam snimao nista da okacim ovde - ali dolaze one i veceras, pa ce svi oni koji dodju imati priliku da vide o cemu pricam.... :lol:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja