FJCharlie 2324 Napisano April 8, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Otishao sam na posao sa njom, radio, na kraju radnog vremena napakovao opremu na sebe i kljuch u ruke kad ispred lokala nishta!!! reko da nije neko iz shale nekako odgurao, pogledao okolne ulice nishta! ljudi dal je moguche ispred ulaznih vrata u klub da neko digne motor?!?!?!?!?! zvao 92 iz 4og puta su se skontali kojem kraju propada resavska ulica i peshke do kalenich pijace u stanicu podneo prijavu za kadju. oni koji, jebiga dechko tek za 3-5 dana, znash ide vikend... Srechom, pored nas je raifeisen banka i jedna od kamera snima bash to mesto gde sam parkirao, nadam se dobrom snimku. Ukraden qingqi 200 gyba, metalic crn, srebrn aupuh, zlatni korman,okrugli (mickey mouse) retrovizori, nema zadnje zhmigavce, conti twist gume, NS table na blatobranu ispod repa NS 18-191... Bio je zakljuchan korman i imao je disc lock na prednjem tochku (nazad je dobosh) BILO KAKVA POMOCH PRI NALAZHENJU JE DOBRODOSHLA, MOLIM VAS DA OBRATITE PAZHNJU. HVALA SVIMA UNAPRED! moj broj je 060/3599-370 a ovako ona izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Neverujem koliko kradja... Valjda cesh je naci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan ruke im se osusile cupaj taj snimak iz banke! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 8, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan au imao je i disc lock?! brzo po snimak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6121 Napisano April 8, 2011 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E...je*ga, ne mogu da verujem? Sa papirom o prijavi SUP-u probaj u Banci da tražiš da pogledaš snimak iako oni to daju samo ovlašćenim licima - Policiji. Pratićemo, gledaćemo...ne kloni duhom, mnogo nas ima, naći ćemo ga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano April 8, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem matori... Ae cim ustanes vici, idemo do banke po snimak i da trazimo sonju. Predpostavljam da je ovo ista situacija kao sa afrikama, tacnije, nadam se da jeste... Naci cemo je brate! A ako nadjemo "pozajmljivaca" .... Bice folklora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem matori... Ae cim ustanes vici, idemo do banke po snimak i da trazimo sonju. Predpostavljam da je ovo ista situacija kao sa afrikama, tacnije, nadam se da jeste... Naci cemo je brate! A ako nadjemo "pozajmljivaca" .... Bice folklora... Ako je imao disc lock verovatno je odnesen, pa bi mogao proveriti sa ovima iz parking servisa, imaju oni nekad takve ideje. A za ovo boldovano... jel mogu i ja sa vama? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 8, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sa sve disko lokom......morće definitino da padne i LANČINA i da vežem za banderu ispred mupa snimanu sa 6 kamera.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano April 8, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Jutros me je zvao gazda da mi kazhe da su on i drugi gazda nochas na rukama uterali motor u ulaz susedne zgrade iz shale. pijane budale, yebala ih medovacha, tj 3 litre medovache. ljudi, ne znam shta da kazhem, osim da mi je kamen pao sa srca, ovo je na moju srechu lazhna uzbuna. Hvala svima na podrshci, izvinite na lazhnoj uzbuni. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jutros me je zvao gazda da mi kazhe da su on i drugi gazda nochas na rukama uterali motor u ulaz susedne zgrade iz shale. pijane budale, yebala ih medovacha, tj 3 litre medovache. ljudi, ne znam shta da kazhem, osim da mi je kamen pao sa srca, ovo je na moju srechu lazhna uzbuna. Hvala svima na podrshci, izvinite na lazhnoj uzbuni. Ozbiljno? Pa jbt jel imaju oni dusu?! Nista, sad im napravi dobar koktel sa sircetom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6121 Napisano April 8, 2011 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Misliš na koktel od onog Rusa?...kako se beše zvao, nešto na M? Ćuti, dobro je, već sam se iznervirao koliko učestalih krađa motora ima u poslednje vreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni je odmah bilo cudno jer je imao disc lock, sto verovatno znaci da je nosen. A ostali su kradeni da bi se vozili, pa nije imalo logike. A za koktel... :moto3: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano April 8, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, sala da premres od straha Ja se vec setio identicnog u Bg, gle http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/qingqi-qm200gy-b-a--oglas-9499/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravi da odes do PU gde si prijavio kradju i da stopiras zapisnik o prijemu krivicne prijave i objasnis im o cemu je rec da nebi tebi otisla prijava za lazno prijavljivanje. Dobro je sto je ovo samo sala a ti zovi nocas u neko doba gazdu i kazi mu da mu gori lokal da vidi on kako je to pa ga sutra sacekaj sa jednom casicom medovace. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4321 Napisano April 8, 2011 motoras, 2485 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Gazda ti je super lik,ali samo hvala Bogu kad nije moj. Inace,ovaj tvoj primer je pravi dokaz zasto je bolje imati "gvozdeni" motor od preko 200 kila! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano April 8, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ma budale! ne znam, morachu nekako da vratim ovako neshto , ne valja ne uzvratiti... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma budale! ne znam, morachu nekako da vratim ovako neshto , ne valja ne uzvratiti... Sta vozi gazda? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 8, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih sam sebi dodao 50% povishicu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ma budale! ne znam, morachu nekako da vratim ovako neshto , ne valja ne uzvratiti... Gde radiš, kako se zove i kako izgleda gazda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 8, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan uf dobro je, kako sam krenuo da čitam prvo sam se iznervirao pa mi je laknuo... a kažeš gazde lokala... pa vidi ovako, ako već vole praktične šale uzmi uveče kilo šećera i pobacaj oko lokala... da viš veselja ujutro od buba i mrava... :P 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 8, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan *Osveta Nr.4 Potrebno je: - Dizalica krokodilka - Krst kljuc - 4 balvana Ya ovu vrstu osvete potrebna ti je kola kako bi sve to spakovao. Odpratis ga neko vece do kuce i ako parkira auto na ulici znas sta treba da se uradi, nema sta da ti objasnjavam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 8, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Osveta br 5. Iskenjaj se u papirnu kesu, odnesi gazdi pred vrata stana i zapali sa nekim novinama, a onda pozvoni i bezi. A on nek skace u papucama po tome da ugasi vatru ! > 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano April 8, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih sam sebi dodao 50% povishicu.. rado, ali vidichemo vecheras vozi MR2 spyder ma budale! ne znam, morachu nekako da vratim ovako neshto , ne valja ne uzvratiti... Gde radiš, kako se zove i kako izgleda gazda? Club Resava, Milosh, brada, stomak...? ko i svai drugi LJUDI KOLIKO MI JE LAKNULO! da, sad sam je doterao kuchi, ima sitne shtete, chuli smo se, sve che se reshiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vozi MR2 spyder Uuuu pa lepo, ovaj auto ima "meki" krov Uzmi neku zozovacu, pa mu napravi neki koktel Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...