Bishke 263 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio NRG 50 kitovan na 70,pre vise od godinu dana od kada sam ga kupio isao je oko 100 na sat (retko sam ga vozio toliko ali je mogao da povuce),a sada se muci da nabije 70 e sad,kais je uredu,rolnice menjao iako su prethodne bile isto ok ali ajde da vidimo dal ce se nesto preomeniti NISTA,stavio novi filter vazduha motor mnogo mirnije radi ali od brzine nista.... znaci pre je vukao i isao a sada sve kontra... sta mislite sta je problem da li mozda trebaju da se promene opruge kvacila ?? ko resi problem ima pivo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 7, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a mozda su i karike..desava se.. dovoljno je da kompresija opadne za 2bara i da neprimetis pri normalnoj voznji,pali radi ide al kad treba da se potera....neceeee 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Operi malo karburaciju, procesljaj, sigurno ima neka stroka negde.... Probaj nista te ne kosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano April 7, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je bokilic pogodio. Meni je prvi kit na Runneru isto tako stradao. Da je karburator to bi zezalo u radu, stucao bi, prekidao, gasio se... Skoro smo i na jednom speedfight-u imali isti problem. Zamenili kariku isao dva dana i opet nece. Bila divca karika. Posle ponovo otvorili i stavili original i sad ide ponovo kao nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mxm....a ove opruge na kvacilu,kakvu ulogu imaju ?? koliko su bile karike za tog speedfighter-a ? jel znas kolika je cena ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano April 7, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Karike su bile 750din. U Ivanjici nema toga da se kupi, pa smo stavili od motorne testere da ne bi cekali dok stignu. Posle smo u Veranu kupili original. Opruge mislim da vise uticu na start i na promenu brzine nego na krajnju brzinu. Neka me ispravi neko ako gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pa pazi...skuter je izgubio na startnosti i na kranjoj brzini...znaci potpuno se ulenjio.... cuo sam negde da opruge uticu na startnost ali ne i na krajnju brzinu.... koliko su bile kariku u Veranu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan da, oprugice samo odredjuju na koliko obrtaja ce da "hvata" kvacilo...na koliko obrtaja krece skut... i cim krene, one dalje nemaju nikakvog uticaja... za pocetak prmeni svecicu, i ocisti karb, filter vazduha... ako nije to, onda kreni u rasklapanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano April 7, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam gore, 750din. Od testere su bile 400. Ja bih opet rekao da je to problem. Znam da te opruge uticu na start i ubrzanje, ali ne znam da su se nekom potrosile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan axa izvini ja sam mislio da si pricao za testeru moram da se raspitam koliko je para za piaggio,mada ne verujem da je skuplje od pezoa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa jel ti imas kit na 70ccm? onda ti trebaju karike za to... nema to po ovlascenim servisima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pretpostavljam...sada to moram da jurim....ali moram jos da ustanovim i da budem siguran da su karike... taman sam ukapirao filozofiju 2T ali enduro motora i sada ovo...bajkerski zivot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan aj proveri sve...pa ako nista ne nadjes, rasklapaj da vidis da li su karike...pa da i njih nadjemo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ostalo je jos opruge da se provere i to je to.... ako nisu one onda ssu karike.... mada dok ja to sve isproveravam mozda je bolje da ga odbacim do servisa pa nek oni muce muku...ovako mene kosta svaki deo koji proveravam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano April 7, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Boki je sve rekao, karike... pali ide, ali nije kompresija u najboljem stanju, mozda fals na semerizima, itd. Koji kit ima taj nrg, verovatno ne znas jer si ga kupio takvog, zato najbolje rasklopiti pa videti to bar na 2t nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 7, 2011 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ali ces bar znati za sigurno sta je + ces imati gomilu rezervnih delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan skuter sa 70ccm moze da zada velike glavobolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan uhh Damire ti si sada otvorio drugo poglavlje o kompresiji.... najbolje ce biti da ja otvorim masinu sutra pa da vidim u kakvom je stanju klip.... @Lorde tu si u pravu,ali ovaj skuter je bio toliko pouzdan da ja nemam reci,tako da bi odradi masinu da budem siguran narednih xxxxx kilometara inace ne znam koji je kit u njemu,od prethodnog vlasnika burazer je drzao neki servis u kraljevu i on je servisirao ovu masinu,koja je pre kao sto kazem isla kao zMAJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 7, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma,,najgore je ako je hilzna busena mesto da je menjan ceo kit,uh,onda nastaju problemi...imas u naraku rms,u atheni poliniju arisalu,malossi ju i jos u gomili proivodjaca razno razne delove,zovni moto bike firmu 021/6210 759 ili 021/6210763 ili 021/6211253 to su im brojevi,mislim da rade do 14h pa juri ono sto ti treba,precnik puta sirina i dubina karika,na kraj krajeva stavi kariku u hilznu pa vidi koliko ima veliki zev to jest koliko im fali da se spoje do kraja,mada uvek treba krenuti redom,svecica filteri,talog lonceta, opruge nisu,kais, pa onda karike,mozda neki semering... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 7, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ah,,daaa,,, pisse obicno sa strane stubline od kog je proizvodjaca i kataloski broj.... i pogledas koji je klip,,sa ili bez prozora bla bla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce biti da su karike..... gledao sam web ponudu moto-bike sajta ali kao nemaju u ponudi karike... moram da ih nazovem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 7, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nemora da znaci,al obicno kod cvaje bude....kazem treba redom sve procackati.. ah da,,imaju oni gomilu karika klipova kit,ova u katalogu,naruci jedan i bices zapanjen ponudom , mozes i kod gabora da narucis ili potrazis delove,e njegov broj mi je na katalogu a katalog ..jeb,,kod komsije,sad mi kasno da ga cimam, ima malu bebicu pa nesmemmmmmmm,,,,ubice meeee...imas negde po mz svaetu gaborov broj ,bas ako nenadjes ,nacicemo u toku dana,ali ali,prvo nadji kvar, bar ti karike nije tesko promeniti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano April 7, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan U vecini slucajeva na 2t bude havarija i po klipu i zidu hilzne, zato najbolje otvoris i sve pregledas, odneses metalostrugaru na merenje itd da utvrdi gradivo, da ne bude sutra ponovo rasklapanje pa jovo nanovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano April 8, 2011 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan pa pazi...skuter je izgubio na startnosti i na kranjoj brzini...znaci potpuno se ulenjio.... cuo sam negde da opruge uticu na startnost ali ne i na krajnju brzinu.... koliko su bile kariku u Veranu ? Ovo je opis istorenog remena. Mislim da je kod tebe hiper2pro agregat sto znaci da bi ti odlican bio 18.5x811 remen ili malossi special 820. Uslikaj agregat za svaki slucaj. A kompresiju proveri aparaturom pa ako je mala onda otvaraj. Oprugice kvacila uticu na trenutak kada kvacilo odvaja pakne i "hvata" zvono koje je povezano na tocak, uticuci na start. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan na njemu je trenutno kais 788x17.5.....kais je uredu,nije se pojeo toliko za menjanje.... a remen ne znam stvarno da ti kazem dal se istrosio jer ne znam kako se gleda nemama papraturu za proveravanje kompresije tako da cu morati da pogledam danas da pozajmim od nekog ako ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...