Firefighter 309 Napisano April 7, 2011 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko cuo za neki moto otpad u Sapcu i ako jeste da nema slucajno telefon. Cuo sam sa vise strana kako ima neku veliki otpad u fazonu nema sta nema al niko ne zna tacno gde je? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze,evo ja sam iz Sapca ali nisam cuo da je neko otvorio moto otpad.... cisto sumnjam da tako nesto postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano April 12, 2011 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti koji si iz Sapca ne znas onda ga verovatno i nema,a inace trazim delove za nekog starog Zefira a to je kod nas istrebljena vrsta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...