nesic1 266 Napisano April 6, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Givi E45 monokey, ako se ne varam treba mi monokey ploca, e sad da li na tu plocu sam pravim posle nosace za moj motor? i jos jedno pitanje, da li mogu da odradim ovo, tj da napravim metalnu plocu, jer imam samo kofer, http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55494-metalna-ploca-za-givi-topcase/ i da li ovaj set iz luisa mogu da iskoristim, za onaj mehanizam za zakljucavanje? Luis 10022989 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 7, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Givi E45 monokey, ako se ne varam treba mi monokey ploca, e sad da li na tu plocu sam pravim posle nosace za moj motor? i jos jedno pitanje, da li mogu da odradim ovo, tj da napravim metalnu plocu, jer imam samo kofer, http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55494-metalna-ploca-za-givi-topcase/ i da li ovaj set iz luisa mogu da iskoristim, za onaj mehanizam za zakljucavanje? Luis 10022989 givi monokey plocha: a taj set iz luisa imash u motolendu za oko 500din, ja kupio 4-5 setova pre nedelju-dve... i da, to je sistem kachenja, ispod toga mozhesh shipke, ploche, shta god... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan hvala za info reci mi samo jel imaju na sajtu taj set? trazim sad i nesto ne mogu da ga nadjem? jel ima specijalan naziv ili ne? Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 8, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan mislish na givi plochu za topcase? http://www.louis.de/_20e1d6517d8b94aa19e38202362dc8e74e/index.php?topic=wgr&grwgr=510&wgr=230&hersteller=81&anzeige=0&typ_id= a imash i u trionu... oko 20ak€ su ploche, ima dosta modela, od motora do motora jer je razlichito kachenje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih kupovao plocu, samo onaj set sto ide na plocu za topcase, sto ima da se kupi u luisu za 7 evra, pa bih pravio plocu i nosace za moj motor. Kao jager sto je radio, mislio sam da samo taj set ima kod nas za 500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 8, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih kupovao plocu, samo onaj set sto ide na plocu za topcase, sto ima da se kupi u luisu za 7 evra, pa bih pravio plocu i nosace za moj motor. Kao jager sto je radio, mislio sam da samo taj set ima kod nas za 500 din aham, pa ima, rekoh ti, moto land... kapa nosachi kofera, 500 din... isti su kao givi.. chak isto pishe na njima itd.. monokey.. trouglic i ona dva obla sranja dole koje fiksirash shrafovima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ta informacija mi je trebala, hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...