mrle 8723 Napisano April 6, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Far je u dosta dobrom stanju, kao i nosaci. Cena 50 eura. Ako je nekom frka moze i na dve tri rate. 0641243329 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8723 Napisano April 11, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan tek sam sada video da sam stavio cenu 50 eura. ISPRAVKA , CENA JE 30 EURA. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8723 Napisano Maj 18, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan treba li nekom? Hoće žena da mi baci, pravi joj gužvu na terasi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8723 Napisano Maj 23, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan može zamena za zadnji amortizer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8723 Napisano Jun 28, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan može zamena za prednju gumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...