Frenki 0 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam mali problem sa karburatorom, pa ako neko ima malo vremena i neku ideju... U pitanju je Sachs 125. Povremeno ga nesto zagusi, imam osecaj da zaglavi plovak u karburatoru ali ga nisam jos otvarao. Probao sam da mu dodam malo vazduha, ali bez razlike. Obicno se desava u 4. i 5. ,nikada u 6. brzini, kada mu dam jaci gas.Ali nije pravilo. Sa karburatora mi vise dva creva, jedno je preliv, a drugo neznam cemu sluzi, ali kada povucem ustima, ugasim ga. Posle toga upali normalno i ide bez problema. Na leru radi saxrseno, pali na pogled, sve je pod kontrolom na prvi pogled. Jedino pravilo je da me izda na najnezgodnijem mestu. Obicno u raskrsnici, ili negde gde nemogu lepo da stanem sa strane. Maler. Mislim da je dotok benzina iz rezervoara OK. Smesu nastelujem bez problema - toliko znam. Izgleda da je usao zli duh, a oko toga neznam bas nista pa ako neko ima malo vise iskostva - da vas cujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano April 4, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan kakva je membrana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frenki 0 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da je ok. ceo karburator je generalno cist i skoro nov. Motor je 2008. godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano April 4, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan mekana bez rupica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frenki 0 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis da je pojedena od benzina, mislim da nije. Elasticna je, mislim dsa je dobra, neprimecujem bilo kakva ostecenja pa ni rupice. Znas li cemu ona dva creva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frenki 0 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odnosno , znam da je jedno preliv a ono drugo me interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frenki 0 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Resio problem. U loncetu karburatora je plivalo nesto sto nisam mogao da prepoznam. A kako je tamo dospelo, e to neznam, a i neinteresuje me. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...