Jump to content

Moto Zajednica

problem sa karburatorom

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: Yamaha XT 600

Imam mali problem sa karburatorom, pa ako neko ima malo vremena i neku ideju... U pitanju je Sachs 125. Povremeno ga nesto zagusi, imam osecaj da zaglavi plovak u karburatoru ali ga nisam jos otvarao. Probao sam da mu dodam malo vazduha, ali bez razlike. Obicno se desava u 4. i 5. ,nikada u 6. brzini, kada mu dam jaci gas.Ali nije pravilo. Sa karburatora mi vise dva creva, jedno je preliv, a drugo neznam cemu sluzi, ali kada povucem ustima, ugasim ga. Posle toga upali normalno i ide bez problema. Na leru radi saxrseno, pali na pogled, sve je pod kontrolom na prvi pogled. Jedino pravilo je da me izda na najnezgodnijem mestu. Obicno u raskrsnici, ili negde gde nemogu lepo da stanem sa strane. Maler. Mislim da je dotok benzina iz rezervoara OK. Smesu nastelujem bez problema - toliko znam. Izgleda da je usao zli duh, a oko toga neznam bas nista pa ako neko ima malo vise iskostva - da vas cujem.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 10 postova

Ako mislis da je pojedena od benzina, mislim da nije. Elasticna je, mislim dsa je dobra, neprimecujem bilo kakva ostecenja pa ni rupice. Znas li cemu ona dva creva?

• U prolazu, 10 postova

Resio problem. U loncetu karburatora je plivalo nesto sto nisam mogao da prepoznam. A kako je tamo dospelo, e to neznam, a i neinteresuje me. Hvala.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja