Jump to content

Moto Zajednica

Frenki

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Frenki

  • Rođendan 25.11.1963.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Interests
    Zivotni moto "SEKS, DRINA I R&R"
  • Motocikl
    Yamaha XT 600

Contact Methods

  • Yahoo
    frenkiautogas@yahoo.com
  • Skype
    frenkino11

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Frenki's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Treba mi polovan zadnji pogonski lancanik za yamahu xt 600 86 god. Ne bih kupovao nov jer planiram da zamenim i lanac i lancanike u kompletu kada dodju na red. (finansiski). Moze kontakt i preko telefona. 061 16 177 18 Frenki. hvala unapred.
  2. Moram priznati da sam ovaj karburator prvi put otvarao, posto sam skoro uzeo motor. Zato i pitam. Otvarao sam popravljao i prepravljao razne karburatora na kolima. Ove zaista nisam, ali me zato nije sramota da pitam. Hvala ti, priblizio si mi dosta problem. Eto zanimacije ujutru.
  3. Tu diznu sam imao iz neke ranije priice, sto ce reci, bila mi je pri ruci. Ali stavicu pravu, definitivno. A sto se tice ovog odgovoradole, pa smesa se steluje, odnos vazduha i benzina. Manje benzina-manje i vazduha. Samo moze manje da trosi i slabije da vuce. Sto naravno nije cilj. Motor treba da ide kako i koliko moze, a ustedeti se moze i nekom normalnijom voznjom.
  4. Kazu da se covek uci dok je ziv. Pa, ako neko zna, znacila bi mi pomoc. Naime, otvarao sam karburator, ocistio, mislim da sam dobro nastelovao i plovak,ali dizna za benzin mi se ucinila kao da je neko busio srafcigerom, pa sam je zamenio i naravno stavio onu koju sam imao. Stara je bila 1,8 a ja sam stavio 1,15..Mislio sam da ce se motor muciti ali on i dalje ide sasvim pristojno. Naravno, zbog loseg vremena, nisam ga nesto cepao. Pitanje za pametnije od mene. Kog promera je fabricka dizna? I da vas iskoristim do kraja, moze li mi neko objasniti kako se steluje dekompresioni ventil. Imam osecaj da tu ima neka caka. Hvala svima koji ce imati malo vremena za mene.
  5. Resio problem. U loncetu karburatora je plivalo nesto sto nisam mogao da prepoznam. A kako je tamo dospelo, e to neznam, a i neinteresuje me. Hvala.
  6. Odnosno , znam da je jedno preliv a ono drugo me interesuje.
  7. Ako mislis da je pojedena od benzina, mislim da nije. Elasticna je, mislim dsa je dobra, neprimecujem bilo kakva ostecenja pa ni rupice. Znas li cemu ona dva creva?
  8. Pa mislim da je ok. ceo karburator je generalno cist i skoro nov. Motor je 2008. godiste.
  9. Imam mali problem sa karburatorom, pa ako neko ima malo vremena i neku ideju... U pitanju je Sachs 125. Povremeno ga nesto zagusi, imam osecaj da zaglavi plovak u karburatoru ali ga nisam jos otvarao. Probao sam da mu dodam malo vazduha, ali bez razlike. Obicno se desava u 4. i 5. ,nikada u 6. brzini, kada mu dam jaci gas.Ali nije pravilo. Sa karburatora mi vise dva creva, jedno je preliv, a drugo neznam cemu sluzi, ali kada povucem ustima, ugasim ga. Posle toga upali normalno i ide bez problema. Na leru radi saxrseno, pali na pogled, sve je pod kontrolom na prvi pogled. Jedino pravilo je da me izda na najnezgodnijem mestu. Obicno u raskrsnici, ili negde gde nemogu lepo da stanem sa strane. Maler. Mislim da je dotok benzina iz rezervoara OK. Smesu nastelujem bez problema - toliko znam. Izgleda da je usao zli duh, a oko toga neznam bas nista pa ako neko ima malo vise iskostva - da vas cujem.
  10. Ovaj dasa mora pod hitno da menja ili lekara ili dilera.
  11. Zvuci extra, ali nedelju ranije je Ljuboviska regata, a nju nepropustam poslednjih par godina izmedju ostalog i zbog uigrane i proverene ekipe, a finansiski se tesko moze priustiti i BB. U svakom slucaju, zelim vam lepo vreme i lep provod.
  12. Ako se nebude radilo, eto i mene. Prilika za lepu voznjicu sa mojih skromnih 125. Ali mogu da pojedem kao sa 650.
  13. Nadimak vec pise, godina imam dovoljno, mozda cemo se zajedno voziti, mozda ne, ali cemo se sigurno druziti i pomagati.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja