Mare70a 1399 Napisano April 2, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nov bicikl idealan za pripadnice lepseg pola. Kupljen prosle godine nov i stajao u topoj garazi.Presao 15 km. Model Gala Pasarela sa cveticima. Bez brzina,ima kontru,korpu,zadnju korpu i prednje i zadnje svetlo kao i zvonce. Cena 100 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano April 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Baksuz! Kupio identican (caravella) pre dva dana, za ćeru. 14 000.oo. Odlican bicikl. Preporuka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 3, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je i placen,mislim da je bio oko 14.800 Ma bicikl je skroz NOV,kupila keva i shvatila da vise nema godina za bajs i kaze meni:"Sine,nisam ja za ovo vise,ako mozes prodaj ga nekom". Dva puta otisla do pijace,ali bukvalno.Probacu da nadjem i racun ako ga nije zaturila negde 063 11 20 850,Zemun Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13011 Napisano April 3, 2011 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zbog cega ''zenska'' bicikla nema precku kao ''muska'' bicikla. Opste je poznato da smo svi razbijali tu testise, logicnije bi bilo da vozimo ''zensku'' zbog manje opasnosti. Sve u svemu, izvini za off, samo mi je palo na pamet 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 3, 2011 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Na (musku) biciklu se seda kao na konja (motor), zabacuje se jedna noga unazad i preko. Tesko za izvesti u suknji Na zensku biciklu se seda kao na skuter , moze i u suknji. ( nije namera da vredjam skuterase, samo najblize poredjenje ) Takodje se izvinjavam za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 3, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Muški bicikl se objahuje u pantalonama i tu prečka ne smeta. Ženski je bez prečke da bi dame mogle u suknji da proture nogu preko bicikla a ne moraju da ga objahuju kao mi. izvinte za off al da pojasnim čoveku edit: preteče me lord Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano April 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Na (musku) biciklu se seda kao na konja (motor), zabacuje se jedna noga unazad i preko. Tesko za izvesti u suknji Na zensku biciklu se seda kao na skuter , moze i u suknji. ( nije namera da vredjam skuterase, samo najblize poredjenje ) Takodje se izvinjavam za off Da li mi to treba da kupimo SUKNJICE? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13011 Napisano April 3, 2011 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jasno to za suknju, ali mislim da svi trebamo da vozimo zenske bicikle Volim svoje testise <3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 4, 2011 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hogare, pise u zagradi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano April 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Hogare, pise u zagradi Ma sala. Iako ako tako nastavis da se odnosis prema skuterasima, tuzicu te Alexantu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 4, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Na muškoj bicikli - prečki možeš voziti žensku, a na ženskoj takođe - ako ti je prečka solidna. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 15, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa bicikleta skroz,ceka neku lepu cicu da je voza. Ajmo svaleri,pa ko ne zeli ovakav kiss A posle je posaljete na pijac dok vi negde ,ima i korpu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 2, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan 9.000,00 DINARA. Navali narode,imam i papire. Evo jos malo slika. Skroz nova bicikla,probala keva i odustala. Jedna magicna krpa i magicna ruka mu samo fale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 2, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo prodat. Moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...