Jump to content

Moto Zajednica

Rokeri sviraju za Kraljevo

Recommended Posts

• Drug član, 3050 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Ja sam već ustao, nešto još da sredim po kući i da čekam da stignu ostali 'ajduci, pa da se otisnemo u šume.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere

Mlogo je to asvalta, pa jos vrhunskog -_- p.s. To moze za povratak :hej:

Vrhunski u smislu pun lepih dugih i kratkih krivina ;):moto3:

Po izlasku iz sume koji vodi preko sela Gokcanica, silazi se na asfalt koji vodi do magistrale. Taj deo je bas ekstra za voznju. Nakon toga ide malo magistrala sa dugackim krivinama, a onda uspon na Rudno sa puno krivinica i divne prirode, a i vidikovca. Posle Rudna ide offroad pa se silazi u Studenicu i odatle opet ekstra kratke krivinice do Usca.

Nakon toga ponovo magistrala do Kraljeva i to najinteresantniji za one koji vole da luduju. Na toj deonici svakog vikenda se moze videti na 10tine R-ova koji luduju gore dole :) :)

OverLorde, ajde nabavite turistickih putnih karti vaseg kraja ako negde ima? Mozda u turistickoj organizaciji imas da uzmes?

Videcu sta nude, mada, sta ce vam bolje karte od nas samih stanovnika :) :)

Vase je samo da izrazite zelju sta i koliko zelite.

U okolini Kraljeva je Manastir Zica, Mataruska banja, Vrnjacka banja, Spomen park, srednjovekovno utvrdjenje Maglic, Manastir Studenica, Goc.

To su destinacije koje svakako vredi videti kada se dolazi u ove krajeve, a ako se podesi tajming moze i ZEMLJOTRES da se dozivi :) :) :)

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

To su destinacije koje svakako vredi videti kada se dolazi u ove krajeve, a ako se podesi tajming moze i ZEMLJOTRES da se dozivi :) :) :)

E kad bi ovo mogao da nam priredisš, to bi vredelo doživeti. :aha: :aha: :lol: :lol: :lol:

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Za mene se završava pre nego je i počelo :(

Hteo sam lepo da klisnem, ali neće da može :(

Sutra mora da se RADI >:( >:(>:( i u pitanju je neodložna stvar, koju čekam već dugo.

Nemam pojma do kada ću biti zauzet, gledaću da čim pre, sutra krenem za Kraljevo, da bar budem tamo za subotnju vožnju.

Neopisivo sam popizdeo. Danima i nedeljama imam slobodnog vremena koliko hoćeš i onda ovako mora da ispadne??!! Nema smisla... >:(

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Pančevci kreću sutra u 15h pa ako neko hoce da se priključi, upozoren je da cemo se voziti putevima kojima se redje ide :moto3::jee:

• Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere

Jel dolazis sa XTom? :D

E kad bi ovo mogao da nam priredisš, to bi vredelo doživeti. :aha: :aha: :lol: :lol: :lol:

Kad ne bi bilo posledica po objekte i sam bi pozeleo da se ponovi, neopisivo je jezivo!!! :aha:

Ovako neka miruje, a mi na humanitarnom koncertu da se drmamo uz muziku i pomognemo najugrozenijim porodicama :takoje:

Pocinje!!!Dobrodosli!!!

SRECNO!!!

Nema smisla... >:(

Bez sekiracije, kad god da dodjes dobro si dosao, a mi cemo se potruditi da ti podignemo raspolozenje :moto3:

E sve mi te zao :) :)

U Kraljevu ih najvise ima tako da nikad se ne zna, mozda se otarasis te lepotice i zarobis sa nekom hondom :jee: :jee: :jee:

• Balkan Hard Enduro, 600 postova
  • Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i

Za mene se završava pre nego je i počelo :(

Hteo sam lepo da klisnem, ali neće da može :(

Sutra mora da se RADI >:( >:(>:( i u pitanju je neodložna stvar, koju čekam već dugo.

Nemam pojma do kada ću biti zauzet, gledaću da čim pre, sutra krenem za Kraljevo, da bar budem tamo za subotnju vožnju.

Neopisivo sam popizdeo. Danima i nedeljama imam slobodnog vremena koliko hoćeš i onda ovako mora da ispadne??!! Nema smisla... >:(

Jageru...nemoj da nisi dosao,nema smisla opet sami Kepo i ja da deremo ove tarabase :moto3:

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Zex se nesto ucutao?

Dario i Kepo cekaju Beogradjane i via Ivanjica. Tamo smo veceras, pa ko ima viska ladna piva nek zove.

• UruK Hai, 2087 postova
  • Motocikl: ADV

Pomno pratim razvoj situacije... Krecem sutra posle sljake ako nema kise, ako bude padala ostajem gajbi u horizontalnom polozaju... :D

• Balkan Hard Enduro, 600 postova
  • Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i

Tenerasi su poznati po tome da prate situaciju od kuce,i da se qrce preko tastature :P Izuzev popsyja i vlajka, koji su izgleda u dusi pravi afrikanaci :oda2:

Kisa je veceras toliko ispadala da ce sutra offroad voznja biti pravi dozivljaj :) :)

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Kisa je veceras toliko ispadala da ce sutra offroad voznja biti pravi dozivljaj :) :)

Bogami, jako dobro smo se proveli! Doktor, Ugac i ostatak KV ekipe nas je provodao jako lepim predelima, a tereni za pozeleti! Vreme nas je super posluzilo! Trenutno sabiramo utiske uz pivo u kampu :-) Slike i vidoje sutra, kad stignem kuci. SUPER JE BILO!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja