Jump to content

Moto Zajednica

Cizme Held Seguro!?

Recommended Posts

• UruK Hai, 2083 postova
  • Motocikl: ADV

Zapelo mi oko za ovaj model, nisu preterano skupe obzirom da imaju neku varijantu goretex membrane.... Interesuje me da li neko ima ove cizme i kako su se pokazale. Ne bih vise da bacam pare na komade opreme jer su me u par navrata trgovci ubedili da kupujem kvalitetnu stvar,a sto se kasnije pokazalo neistinitim... Dakle, ima li neko ove cizme???

media.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 560 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Imam ih ja jedno dve godine. Udobne, ne pustaju vodu. Sto se zastite tice nisam, hvala Bogu, imao ozbiljnijih iskusava sem kada mi se auto na semaforu popeo na stopalo i stajao nekih pola minuta. Nista cizmi, a meni jos manje :)

Dakle, preporuka. Po meni za te pare bolje nema.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

Moj drugar ih ima i puko mu je djon napred posle 2 meseca :'( Odnosno odvojile su se, popustio lepak kineski jbg... Zevaju sad :moto3::takoje: Pogledaj ih uzivo ;)

• Podržavam 1

• Drug član, 1366 postova
  • Motocikl: Tuareg 660

Zapelo mi oko za ovaj model, nisu preterano skupe obzirom da imaju neku varijantu goretex membrane.... Interesuje me da li neko ima ove cizme i kako su se pokazale. Ne bih vise da bacam pare na komade opreme jer su me u par navrata trgovci ubedili da kupujem kvalitetnu stvar,a sto se kasnije pokazalo neistinitim... Dakle, ima li neko ove cizme???

Imam ih ja, udobne jesu, nisu ni tvrde, ali su nekvalitetne u 3pm. Propustile vodu obje nakon prve

enduro vožnje, poprilično se razgazile, sve skupa mogu poslužiti za neki touring i ništa više.

Iskreno, taj HELD i nije nešto, dobre su im samo skupe stvari iz vrha ponude, sve te čizme za male

pare su šrot...

• Podržavam 1

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Brate uzmi Dainese Virunga, sada su na snizenju u Sloveniji i kostaju 140e plus dobijes povracaj poreza... Citao sam o njima i svi ih hvale, hteo sam da kupim od kolege sa foruma ali mi nije odgovarao broj. Nosio sam ih samo po kuci i mogu reci da su udobne i jako kvalitetno odradjene. Garantovano ne propustaju vodu jer su mi to potvrdili drugari koji su ih imali ili ih jos uvek imaju. Preporuka za ove cizme.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja