PapaStalin 113 Napisano April 1, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan da nije neko u toku sa cenama shippinga iz Nemacke za Beograd u pitanju je mesto nadomak grada Braunschweig (severna svabija) lagan paket oko 100 gr. (u pitanju su dva zupcasta kaisa) cisto me zanima da li je to neka sica, ili ozbiljan trosak (preko 1000-2000 din) i da, okvirno na koje dostavno vreme mogu da racunam ako se opredelim na najjeftiniju opciju prevoza? thanx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano April 1, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Doneo bih ti ja ako su u pitanju samo 2 zupcasta,i ovako dolazim ovog meseca,samo mi je Braunschweig malo daleko A da ti robu neko posalje busom,pitanje je koliko bi ti uzeli..Ne verujem da je nesto skupo,jer je paket mali.E sad,raspitaj se kod nekog ko vozi ture do tamo,a mozda se javi i neki forumas iz blizine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano April 2, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ma jok bre ne pada mi napamet da maltretiram nekog reko ako je neko vec radio ovo pa zna slucajno. hvala ti u svakom slucaju. zamolicu tu firmu da mi posalju vozom ili tako nesto radi se o tome da cekam na "ovlascenog" distributera da donese dva pishljiva kaisa iz Italije vec evo petu nedelju. pa sam reshio to sam da nabavim i da ih oteram u 3 lepe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Papa, Pretpostavljam,da ova firma u Braunschweigu šalje svoje proizvode kupcima i "poštom". Verujem da ima ugovor sa jednom ili čak više tih firmi (DHL, Hermes, Gls,...), koje se bave dostavom po Njemačkoj i EU. Najbolje da jih upitaš ,kolko košta "Päckchen" za Srbiju. Pošto si reko, da ima negde 100 gr. sama cena ne bi smela biti visoka. Po mom mišljenju do 15 €. Sad opet zavisi sa kojom firmom od navedenih imaju ugovor.jer i same te imaju razlićite cenovnike.. Onda je opet zavisno al šalju pakete ili paketiče neosigurano ( normalnim putem) ,ili osigurano ( obično do 500€), koje je opet nešto skuplje. Onda još proveri ako neka od navedenih firmi več ima svoje predstavništvo u Srbiji. Ako ima, jednostavno stupi u kontakt i pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 2, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan javi se na pp ako nisi rešio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan odlicna ideja Maxster proverio sam direktno kod ove firme, mogu da mi posalju za nekih 20 eur, tako da nece biti frke hvala na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...