zarko1983 79 Napisano Maj 23, 2016 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Imam rep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 2, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, poznaje li ko ovaj motor: http://www.mojauto.rs/polovni-motori/2266807_Yamaha_2664_TT_1996_god/?cena=low Vredi li cemu? Hvala unapred na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Jun 3, 2016 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan To je moja bivsa Yamaha TTS. Prodao sam je pre dve godine....dok je bila kod mene lepo me je sluzila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 3, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja je gledao i siguran sam da je motor bio zestoko lupan...jer viljuska nema ugao kao sto bi trebala da bude...tj tocak je precise blizu agregata.viljuske su prave al je ram povukao....on ide pravo jer je udarac bio pravo al je ciklistika poremecena.....osim togao purnja plavo kao besan...meni ga davao a 1100 evra i nisam hteo da ga uzmem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 3, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Imas u lazarevcu dobru tte..ja joj menjao lanac bregaste skoro pa znam....decko bi je dao za 1600 sapuce kad radi,menjac tacan,fabricka boja....jedino je zadnji amortizer malo losiji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 3, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar kupuje, ne bi hteo TTE, tezi i nizi je... Malo je bolji za off S model... A poznaje li ko ovaj: http://www.polovniautomobili.com/motori/6163456/yamaha-tt-600-a2-kategorija\ Zanemarite ove gej roze stitnike I od cega je ovaj lonac? Za pocetak bi se stitnici i lonac morali odmah menjati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Jun 4, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam nista o motoru, samo znam da se prodaje skoro dve godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 4, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan I taj sa roze stitnicima iz valjeva sam takodje gledao....na njemu je menjac los trza kad ide kao da je otkinut poneki zub....kad sam otisao njih trojica su na smenu pokusavali da ga upale i posle pola sata jedva su uspeli...inace motor poprilicno zveci ali nema trunke dima,gume su celave kao slikovi,poprilicno je oljustena farba.....inace nije hteo da spusti nista ispod 1300 evra, semerinzi cure i odlomljeno je jedno kacenje na glavi za izduvnu granu..... I sto je najbitnije decko je zestoka mutljavina sta god ga pitas samo kaze druye to je tako bilo kad sam ga uzeo ili slabo se razumem,nemam pojma....a drzi ogroman servis u tom trenutku je bilo 3-4 kola i 2 rasturena kamiona a on i kolege masni i po glavi..... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Jun 4, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni cudo sto je toliko dugo na oglasu. Dok se ne pojavi neki kupac koji se nista nerazume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 4, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da u Srbiji nemas normalan motor ovog tipa da kupis :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 5, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sve se to 20 godina tera po terenu...dobro jos i idu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jesusraves 0 Napisano Jun 5, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa (: Da li je nekom poznat ovaj motoric, da li vredi cemu? (: http://www.polovniautomobili.com/motori/8301608/yamaha-tt-600-r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 5, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Cena korektna, može još to niže... Po mom mišljenju, generalno su apsurdno skupi. Izvadiš 1600 i voziš kući.Na oko izgleda ok, ne sviđa mi se što je nešto petljano oko repa samo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Jun 6, 2016 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan A ima neko da prodaje original štop svetlo (samo plastiku) za TTR? Kockasti onaj, na mom je stavljen neki okrugli i ne svidja mi se uopste ako neko ima nek se javii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 7, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko može da mi preporuči nekog majstora za TTR-a, brat ima problem sa motorom, naime motor lepo radi i vuče do otprilike 3000obrtaja posle toga počinje da se guši i ne prima gas, kao da ima blokadu ? Treba i struja da mu se poveše pošto je sva počupana, i još neke sitnice da se srede...pa bi mi trebao majstor u NS-u ili okolini koji poznaje navedeni agregat i sam motocikl. hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 14, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko može da mi preporuči nekog majstora za TTR-a, brat ima problem sa motorom, naime motor lepo radi i vuče do otprilike 3000obrtaja posle toga počinje da se guši i ne prima gas, kao da ima blokadu ? Treba i struja da mu se poveše pošto je sva počupana, i još neke sitnice da se srede...pa bi mi trebao majstor u NS-u ili okolini koji poznaje navedeni agregat i sam motocikl. hvala unapred! Izgleda je problem u karbovima, brat je rešio da proda TTR-a i da se ponovi nekim RMZ-om..rešio čovek da predje u teški off road. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atomic 2 Napisano Jun 24, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Hr Motocikl: TT600E Belgarda Prijavi odgovor kao problematičan Jel itko pokušao montirat zadnju vilicu od TT600E Belgarde na TT600R...šta mislite ide to? Od belgarde imam tu zadnju vilicu sa njenim obicnim amortizerom, pa gledam premjestit TTR Ohlins amortizer na vilicu od belgarde i sve to na TTR ramu... Od TTRa mi vilica malo udarena sa strane i kriva, al ima taj bolji plinski Ohlins amortizer s rebound štelanjem. Stvarno ga se da lijepo naštelat s te 3 kombinacije, otvorio sam samo rebund, i klizanje straznjeg kraja u okukama je postalo jednostavno ko skijanje a prije bi znao trzat se i poskakivat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gsxf750 0 Napisano Jun 25, 2016 U prolazu, 5 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: TT600R 2000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel itko pokušao montirat zadnju vilicu od TT600E Belgarde na TT600R...šta mislite ide to? Od belgarde imam tu zadnju vilicu sa njenim obicnim amortizerom, pa gledam premjestit TTR Ohlins amortizer na vilicu od belgarde i sve to na TTR ramu... Od TTRa mi vilica malo udarena sa strane i kriva, al ima taj bolji plinski Ohlins amortizer s rebound štelanjem. Stvarno ga se da lijepo naštelat s te 3 kombinacije, otvorio sam samo rebund, i klizanje straznjeg kraja u okukama je postalo jednostavno ko skijanje a prije bi znao trzat se i poskakivat Koliko je meni poznato Belgarda je zvana samo TTR 1998_2003, sastavljana u Italiji, s Pailoi prednjim i Ohlins stražnjim ovjesom (oba hodom ca 300mm) i samo nožni štarterom. Posle 2003 stavili su elektrostarter i lošiji ovjes kračim hodom od 300mm. Ohlins je neke specialne mere (dužine) koja se ne radi više. Belgarda 2000 (TTR) mi je doma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan045 0 Napisano Avgust 17, 2016 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poznaje li neko ovaj motor? http://www.polovniautomobili.com/motori/8694150/yamaha-tt Kako vam se cini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 17, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Cena je smešna ukoliko motor iole dobro funkcioniše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Avgust 18, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pre mesec i po dana sam se ja raspitivao za nju, imas na prethodnoj strani, ovaj odgovor sam dobio od Mohikanca: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/63062-yamaha-ttr-tte-tt-belgarda/?p=1860126 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan045 0 Napisano Avgust 18, 2016 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam odustao od nje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Novembar 5, 2016 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam odustao od nje Zasto ste odustali od kupovine? Motor mi deluje skroz ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Novembar 6, 2016 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Pojavio se ponovo u oglasima pa ne znam da li bi legao taj motor posle yamahe xt 2kf, ima solidnu cenu, malo je star motor, ne znam vise sta je ovo sa cenama motora za enduro, 2010 godiste hard enduro modeli kostaju oko 3000, a ovi stari 20-30 godina i preko 1000 eura. Ih sto nemam 3000 za bacanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 15, 2017 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Drugar koji nije na forumu kupuje TT600,nebitno godiste,samo da je motor ok,ako neko prodaje ili zna nekog ko prodaje neka mi posalje pp,hvala kolege unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...