Jump to content

Moto Zajednica

jesusraves

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Sabac

jesusraves's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav. Interesuje me gde imaju da se nadju u Srbiji standardne karike 100mm? Da li neko zna? Nasao sam na ebay povoljno ali bih voleo da ne cekam dugo dok mi ne stigne, kopka me da sto pre sklopim masinu heh, naravno ako je i cena ok (:
  2. Pozdrav ljudi. Zainteresovan sam za motor koji je drugar postavio u linku u postu iznad, ali sam dobio informaciju od vlasnika da kada pali, muci se, vergla duze, da li problem moze biti u frajlaufu ili je do anlasera, da li on glavi, nema dovoljno struje? Sto je gore, nema ni kurblu, vlasnik je isto kupio bez nje pa ne mogu ni da isprobam i tu opciju, da ga upalim na kick dobio sam i informacije od jednog clana koji ga je gledao da je ovako ok, a meni se iskreno ne putuje preko pola Srbije da bih se uverio na licu mesta da je neki problem koji je malo skuplji za resiti ili deo koji je teze naci. Unapred hvala na odgovorima (:
  3. Pozdrav ekipa (: Da li je nekom poznat ovaj motoric, da li vredi cemu? (: http://www.polovniautomobili.com/motori/8301608/yamaha-tt-600-r
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja