gavrolini 2754 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanja o ulju su zabranjena, zbog gubitka vremana na beskrajnoj prici !!!! bas tako ,ovakvih tema je i previse.... samo da odgovorim coveku a u tt nisam ni zeleo da probam motul. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Januar 20, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Zbog tog, da izvinete, tvrdog menjaca i ja hocu da predjem na neko drugo ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 20, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan I meni je isto tvrd, pa bi i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja vam kazem da znam sta pricam...svi hvale motul a on je govno.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6020 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Reče mi iskusan i pametan čovek, Bel-Ray Thumper oil, 20-50. Našao sam 10-40 i prezadovoljan sam. Šalta savršeno, zvuk se, u odnosu na staro ulje promenio, nema lupnjave i tutnjave. Samo šklopoće k'o i svaki thumper. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 20, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Miso, gde si kupio thumper? I po kojoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6020 Napisano Januar 21, 2012 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Cene se ne sećam, a mislim da je Motoland. Oni što su bili zastupnici za Bel-Ray, ali više nisu i nemaju ga Al' sam ti pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Januar 31, 2012 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima imam jedno pitanje i moguci kvar ili neznam ti ni ja sta.. usput sam nasao snimak na youtube o cemu je rec u glavnom se desava kada je motor hladan da zaglavi gas prilikom turiranja. a kada je ugasen vraca gas normalno... znaci nije sajla u pitanju. kada dostigne da kazem neku radnu temperaturu sve radi sasvim normalno. Dali neko zna o cemu je rec i kako resiti ? Hvala u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Februar 20, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan ja kad sam imao tte 600,, imao sam slican problem , motor nije htio da mi vraca gas , tj. vraco je ali dosta sporo od onoga kako bi trebalo da bude, nije bilo do saile , nego je bilo nesto drugo u pitanju , posle nekog vremena taj problem se sam uklonio , kako i zbog cega ne znam . zalio sam se predhodnom vlasniku motora , on je kazao da je sve u redu , i da je to posledica nevozenje motora , jer kod tog covjeka je motor stajao skoro godinu dana i nije se vozio , samo se povremeno palio nista vise ..sta je u pitanju bilo ne znam , znam samo da je to posle nekog vremena nestalo , i motor se odlicno ponasao:)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Februar 20, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i ja problem sa vracanjem gasa. Kad sam menjao rucke, pribio sam rucku za gas do kraja,pa nije lepo vracao(tj. uopste), malo sam napravio da ima mesta i to je to. Proveri sve. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Februar 24, 2012 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan ok Hvala resio sam izgleda da je bilo bas zbog stajanja motora duze vreme ... no imam jos jedno pitanje koje ulje je najbolje za ttr? i koje oznake treba da bude Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze na TT-a da se stavi guma sirine 150??? Meni je sad 140 i cini mi se da ima mesta za po pola cm sa strane. Na sta da obratim paznju i da li je neko ovo vec radio??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 12, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze na TT-a da se stavi guma sirine 150??? Meni je sad 140 i cini mi se da ima mesta za po pola cm sa strane. Na sta da obratim paznju i da li je neko ovo vec radio??? na koju gumu mislis...ako imas sm tockove i mislis na te gume onda moze i 160,cross ili hard enduro guma kod mene je i 140 kacila od kuciste akumulatora...jedino ako mislis na one sto neki zovu enduro gume a ja ne znam za sta su, ni za asvalt ni za off, njih nikad nisam imao pa ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Enduro tocak je u pitanju(18). Kod mene nema akumulator... Mislio sam na pirelli scorpion 150/70-18.Guma je fabricki za KTM Adventure. Nasao sam neku za pristojne pare, pa reko' prvo da pitam sta i kako sto se tice voznje i da li uopste moze. Sad mi je Metzeler enduro 3, 140 sirine i nema nikakvih problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 12, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Cene se ne sećam, a mislim da je Motoland. Oni što su bili zastupnici za Bel-Ray, ali više nisu i nemaju ga Al' sam ti pomogao Ima Bel-Ray, ko kaže da nema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6020 Napisano Mart 12, 2012 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Thumper oil, 20-50? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 12, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Thumper oil, 20-50? Thumper Racing Syn Ester Blend 4T Engine Oil 10W-40 http://altes.co.rs/?page_id=395 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 13, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi...Letos sam i ja uzeo tt, '97godiste... Bila je crveno bela i u losem stanju, a evo sta je sve uradjeno: -Plastike od WR450F -Ofarbana kompet -Presvuceno sediste -Novo ulje i filteri -Nov lanac i lancanici(nisam nasao zadnji 47, pa sam stavio 46 zuba...u potrazi za 50 ) -Nov race auspuh -Nove plocice -Stitnici za ruke, sundjer kormana, nove rucice i rucke kocnice i kvacila -Nov akumulator -Nov regler -Nova svecica -Promenjena kociona tecnost -Registrovan Namucilo se ali se isplatilo konacno, sve sklopljeno i sredjeno - tek prosle nedelje ! Jos samo treba da mu podignem zadnji kraj, videcu kako i neku zadnju kramponku da mu nabacim posto mi je prednju poklonio cilesd ZeljoYZF, koliko si platio motor i koliko te je izašao na kraju sa svim prepravkama i servisom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 9, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ljudovi, jel ima neko nalepnice za 93' tt600, trebala bi mi ona na rezervoaru ili bar neku skicu pa da posaljem da mi urade nalepnicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da i neko mozda zna od kog motora bih mogao da montiram komletan prednji enduro tocak na Yamahu 600 TTS 98god!? Nisam uspeo da pronadjem originalni pa sad ispitujem alternative... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan xt ako se ne varam je isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svi modeli Xt-a ili ne? Nasa sam neki od tenere ne znam da li i on pase? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Proveri koliko su ti bili siroki stapovi i zovi Elvisa i pitaj sta moze da pase ! ne znam bas da li pase od starijih modela,mozda su uzi,ipak je tvoj motor '98 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 25, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije isti kao na XT-u, proveri to da se ne zeznes.. Mada u principu mozes da nabudzih vecinu enduro 21" tockova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...