strugo 236 Napisano Mart 31, 2011 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodajem svoj kombinezon godinu dana star,nosen samo prosle sezone na par moto skupova. kombinezon je japanske marke Akuma,kupljen je preko,vrhunskog kvaliteta sa 11 protektora koji se mogu vaditi,na kolenima su dupli. sivo crne je boje,mada na slikama izgleda kao da je beo,ali je boja siva! moje mere> visina oko 185,tezina oko 78-80 kg, verovatno moze i za nekog tezeg,jer mene nigde nesteze. za sve informacije zvati na 064-264-264-4 ili pustite poruku ovde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Mart 31, 2011 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Mart 31, 2011 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti poruku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Mart 31, 2011 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 31, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Mart 31, 2011 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan u radnji je bio 899eura,ja trazim 400eura,mada je stvar dogovora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan cena nije fiksna, kombinezon mi netreba, pa moze zamena uz doplatu po dogovoru za tank torbu sa magnetima, za cizme, ili za neke goroteks pantalone da ih imam za krace voznje. ili za neki kofer givi ili kappa ili slicnog proizvodjaca(da nije kinez) ili za platnene bisage. ponavljam kombinezon mi vise netreba,pa ponudite nesto ljudi,dogovoricemo se. molim da stvari koje nudite nebudu matore i ofucane,prednost onome ko nudi novo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucca 0 Napisano April 21, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: GSXR Prijavi odgovor kao problematičan jeli prodato odelo??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano April 21, 2011 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije,jos uvek je aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...