Bruce Lee 43 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li kod ima bilo gde da se kupi pancir neke poznate marke (Thor, Fox, O'Neal...)? Mada marka i nije toliko bitna, daj sta das!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2905 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 2786 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sinu pre par dana Polisport protektor, oko 7200. Univerzalna velicina. Provericu da li ima jos. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ko pita taj ne skita! Hvala ljudi, ulepsali ste mi dan! @Ninja66 Kako je zadovoljan sin? Koliko sam video na forumu on je ozbiljniji MX biker, znacilo bi njegovo misljenje. Ako kaze da valja idem onda i ja da uzmem jedan za sebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14171 Napisano Mart 29, 2011 Integrisan, 7757 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u Kompp co, imaju nesto, mozda ti odg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2905 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 2786 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ko pita taj ne skita! Hvala ljudi, ulepsali ste mi dan! @Ninja66 Kako je zadovoljan sin? Koliko sam video na forumu on je ozbiljniji MX biker, znacilo bi njegovo misljenje. Ako kaze da valja idem onda i ja da uzmem jedan za sebe! Taj dan kad sam mu doneo mrzelo ga da oblaci i opleo je.Sad ga vise ne mrzi. Za MX je bolje i iz razloga sto se u mrezastoj jakni sa protektorima puno vise znoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...