Nikola-Pera 190 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Coper forum copy Juce je Tamara bila kod Bunara pozdravila ga od svih nas on je napisao HVALA ,NASMEJAO SE I IZVIO OBRVU NJEGOV ZAŠTITNI ZNAK.Stanje je nepromenjeno borba još traje ali obecao je sestri da ce da se bori i dalje i da ne odustaje ,jer su oni kao porodica i mi njegova druga porodica uz njega. Napred samo guraj BUNAR nema vracanja ,jer imaš toliko ljudi koji su uz tebe. olja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Bunar!!! samo guraj napred i bori se! brz oporavak zelim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 18, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan "Izvadjen tubus i uradjena traheotomija, ali ne onako kao u filmovima, nego to je jedna mala rupica koja mu omogucava da koristi pluca sam. U tom pogledu bolje. Ocekuju uskoro da dise bez pomagala. Noga je i dalje problem. Danas je trebala da se radi obrada ali su odustali, mozda sutra. Stanje je i dalje ozbiljno ali opet bolje nego sto je bilo." Kopirano sa coper foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan nedaj se Bunar izdrži uz tebe smo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 19, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Preneto sa coper foruma,Olivera. "Malo pre se Tamara vratila od Bunara.Bubrezi rade,pluca sad rade ali uz malu pomoć.Najveci problem je noga u njoj ima zariste zbog kojeg su mu visoki leukociti.Doktori mu daju četiri vrste antibiotika da srede to zariste.Ima jos malu temperaturu,ali je bolje nego sto je bilo ovih dana,još je stanje kritično ali ide ka boljem.Pomalo je pricao sa Tamarom pozdravio je sve drugove sa foruma ,takodje i njemu su preneti pozdravi od nas svih.Popio je dve caše vode ali na slamcicu i to je nesto. Oporavak će biti dug i tezak ali je svestan da kroz tu borbu nece ici sam kao što ne ide ni kroz ovu.Buki samo nastavi tako idemo dalje." Kolega moj,napred,izdrzi i ovu bitku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 19, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Дај Боже да му сваким даном буде све боље.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tost 19 Napisano April 22, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda Shadow VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Umesto opravdano odsutnog cika Pere ja cu postaviti vest: Danas, bio kod Bunara, i video ga, i pricao sa njim. Elem, onim sto sam video sam prezadovoljan i mogu reci po prvi put optimistican. Zatekao sam ga u polulezecem stavu i kada me je video osmehnuo se. Tubus mu je izvadjen ali mu je uradjena traheotomija ( cevka u grlu ). Ne moze da prica ali sam mu citao sa usana. Kaze da ga ziga noga s vremena na vreme. Ja sam toliko bio pod euforijom da nisam znao ni sta da ga pitam. Inace ne deluje mi fizicki oronuo, mada on ima jaku muskulaturu. Mentalno mi se cini izuzetno jakim i svesnim u kakvom je stanju. Umalo da zaboravim: danas je preda mnom prvi put jeo cvrstu hranu. Za rucak su imali ribu i kkrompir salatu. Cak sam imao priliku i da ga hranim, ali ljudi moji, ja to nisam smeo ( ha ha ha ). U jednom momentu me je uhvatila i nesvest od silnog uzbudjenja a i onim prizorom u sok sobi. Kad sam cucnuo pored kreveta, prsnuo je u smeh. Bio sam pored njega 15-ak minuta i otisao. Sve vas je puno pozdravio i napisao mi je poruku za vas. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano April 23, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan nedaj se brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano April 23, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lepe vesti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano April 23, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan odlično, dobra vest,hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1257 Napisano April 23, 2011 prisutan, 1134 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan ajd hvala bogu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 1, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan ima li šta novog sa zdravljem Bunara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 1, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Да...има ли вести? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Maj 2, 2011 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Ima... Bunar je mnogo bolje, izasao je na odjeljenje, nije vise u shok sobi! Jede i pije sokice... Bice on dobar!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 2, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuu!! ODLIČNO!!!!! Držimo palčeve i dalje za brz oporavak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1257 Napisano Maj 4, 2011 prisutan, 1134 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bogu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Maj 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bunar, tvoj redar na prošlom Reliju ti naređuje da se što pre oporaviš i da pričamo viceve i družimo se kao prošle godine na Karatašu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan opet ja da pitam za zdravlje Bunara dali je još u bolnici ili je kući zna li neko nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Има ли вести? Како напредује? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jul 26, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Nas kolega se polako oporavlja,najbolje o tome govori on sam. Ovo su njegove reci sa foruma MK COPER-SRBIJA. Успео сам да прочитам већину постова...НЕМАМ РЕЧИ...којима бих довољно захвалио свима...Не смем никога издвојити да не бих некога заборавио, али заиста хвала свима. Оваква организација давања крви мислим да се не памти од Јосипа Броза. По Мајиним речима (сестра Белаћа, Тостовог кума, која је иначе главна сестра на хирургији, мислим), давалаца је било између 50 и два милиона, тако да је крв узета само за ''претпостављену'' потребну количину за мене, а у тих, не знам, десетак дана, колико су ме свлачили са небеса, утрошено је преко 50 боца крви. Изгледи које су ми давали су били веома лоши...Не знам откуд то... Али, та битка је добијена. Сада, када ме сретну, начелници кабинета се насмеше и кажу да сам покварио вишедеценијску статистику да нико са таквим повредама није преживео. ИЗВИЊАВАМ СЕ, МЛОГО СЕ ИЗВИЊАВАМ, НИЈЕ БИЛО НАМЕРНО. Tongue Наравно да сам ипак добар део битке добио сам, највећим делом психофизичкој припремљености, али не могу да не поменем и опрему коју сам имао, без које не бих ово ни писао. Сећам се првих контаката у клубу пре пар година, где су ме неки старији гледали помало чудно у Горотексу, питајући се зашто не носим кожу. Далеко од тога да имам нешто против коже, коју сам и сам раније носио, али јакну и панталоне су једва успели да исеку да би ме извадили, иако су били поцепани од ударца и дрљања по асвалту. У свему томе ти још међу првима наиђе и клупски друг...Хвала Жељку Ејзенхарцу на обавештењима која су убрзала читаву операцију евакуације са лица места и превоза у хитну Сремске Митровице... Али, када сам колико-толико дошао свести, и када сам чуо све поздраве и жеље за оздрављењем, не може човеку ништа више улити жељу за животом и натерати га да се бори ма колико тог тренутка био беспомоћан...Можда ово са почетка звучи као истрошена фраза али ЗАИСТА НЕМАМ РЕЧИ којима бих успео да изразим дубоку захвалност свима који су помогли или желели да помогну мој опоравак. Тренутно сам кући, још увек сам слаб, али много, много јачи него пре месец дана, покушавам да се навикнем на ''нови'' живот без ноге. Ускоро излазим са ВМА, па ћу бити кући пар недеља, а онда идем у Бању Ковиљачу, где би требала да почне и припрема за протезу. Ако све успе, чуо сам да ме у клубу већ планирају на челу колонских вожњи, како бих разгртао ФАП-ове и Сканије... Grin ЧУВАЈТЕ СЕ И НЕКА ВАМ ЈЕ МИРАН ПУТ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 875 Napisano Jul 26, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Lepa vest, drago mi je da se lepo oporavlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jul 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Kakav duh i volja! Svaka čast. Brz i uspešan oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 26, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan :care: Ceka te novi zivot koji ces verovatno mnogo vise ceniti. Svaka cast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Jul 26, 2011 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam se vratio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 26, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan :jee: :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...