coja 0 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: kula Prijavi odgovor kao problematičan Imam Malagutti Madison od 150ccm , i do sad nisam imao nekih vecih problema s njim. Ali evo stizu i mene problemi, poceo prvo da pucketa u auspuhu,pa polako i da se gasi na leru. Pa sam malkice zavrnuo rukav da vidim u cemu je problem. Kad sam izvadio gepek ispod sedista i krenuo redom i nasao gde je problem. Pocepala se guma na usisu(izmedju karburatora i usisne cevi) i vuko fals vazduh. Sad sam ga iskrpio super lepkom i izolir trakom ali nije to trajno resenje. Interesuje me gde se moze nabaviti original ili polovan ispravan (oznaka na njemu ROTAX 267.130) Ili da se improvizuje od necega (na oko mi se ucinilo da je s jedne strane rupa veca a sa druge manja)? Da`l je imao neko slicnog problema ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 28, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Druze imas to sigurno u svakom bolje opremljenom shopu,nije to nista strasno,dotrajala i okrtila guma,to je sigurno jos fabricka.Zameni i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4915 Napisano Mart 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da pitaš u Trion Motors-u. Oni su zastupnici za Malaguti. Mislim da taj agregat ide i na Piaggio X8 i Scarabeo 150 pa možeš pitati i kod zastupnika za Piaggio - PGS Motori ili Uni Group u BG-u. Ne košta te ništa da kontaktiraš i Moto - Bike iz N. Sada, imaju i oni gomilu delova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...