Funduk 29 Napisano Jun 16, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan E ovo upozorenje se odnosi na sve one motoriste(a zanm ih par odavde)koji idu na adu motorom i voze se po biciklistickoj stazi ili jos gore pesackoj stazi! NAime danas ja poslovno odem firminim sktercetom do ade i vozim biciklistickom stazom i zamnom marsovac sa upaljenom rotacijom.Ja se ziv usro a pritom idem 5 na sat,sa kacigom na glavi).i stanem ja i on ono klasicno dokumenta,saobracajna i tako to. . .Kaze kazna za voznju po biiklistickoj stazi je 1000 dinara!Ja pocnem da se pravdam da ja radim ovo poslovno a ne iz uzivanja i moljakam da ne napise kaznu kad on jok!!!Mozgam ja zasto on nece da primi kes i da me pusti i da mi progleda kroz prste.Kad on ko da mi je citao misli kaze:Izvini sine,pustio bi te ja ali danas je pocela kontrola na adi zbog voznje motora po istoj na stazama i moram da pisem kazne.Evo do sada sam na pisao bar 15-tak a vozim tek pola sata"!!!I onda meni sve bude jasno.i onda dodade"od danas ce svaki dan po dva-tri policajca da patroliraju po adi i da naplacuju kazne".I napise on meni i mislim se al ovaj kenja bas ce da salju tolko motora na adu od ovolikog grada.Kad nisam presao 30 metara kad jos jedan marsovac zamnom.I on isto i ja mu kazem da sam vec dobio kaznu i da idem ka izlazu i on se kao smiluje i pusti me!! Eto da ne bi prosli kroz iste greske ko i ja pamet uglavu da ne bi ste dobili po dzepu ne potrebno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Jun 16, 2007 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, spasao si mnoge ovim postom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Jun 16, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Funduche! ;D Vrlo korisna informacija. Siguran sam da si dostini ustedeo po jednu crvenu. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 16, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan E svaka ti cast braco a ja se spremao da idem sa klincem , bolje da kupim detetu sladoled za hiljadarku ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Jun 16, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro sta radite s motorima kad krenete na Adu? Jel ih ostavite na parkingu pa onda pjeske ili uopste ne idete??????!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 17, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema potrebe da 200kg i 100 konja idu medju bicikl9ste i rolere...to je kao kada bi Sleper zaleteli na moto skup... Jebiga imaju ljudi pravo da se voze i uzivaju. Ima put za motorna vozila, mi smo ti i to nam je sto nam je. Ima tamo i nasih majki sestara itd, i nisu svi motorizovani. Ako ni na Adu ne mogu da odu i da se opuste pobogu , a gde ce? I naravno Funduk, hvala za info:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Ono jeste nezgodno motorom po biciklistickoj stazi da se vozi ali ja ne znam sigurniji nacin za cuvanje motora nego da mi je motor na vidnom mestu.Jednom mi se desilo da sam ostavio motor a budale ga prevrnule tako da mi jos jedno takvo iskustvo ne treba uopste.Jedino mesto gde ostavim motor kad idem na adu a da nikom ne smeta je ispred kafica gde ima skijanje na vodi(nemam pojma kako se zove kafic).Znaci dodjem putem do kraja ade pa onda izletim na stazu tih 50-ak metara i nadam se da nikom ne smeta. Hvala na informaciji Funduk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 17, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno su se setili da uvedu red. Najgora ljudska osobina, po meni, je kada se neko ponasa kao da je sam na svetu i niko oko njega ne postoji i ne treba da zivi.... a toga ovde ima koliko hoces. Mozda nije bas morao da ti pise kaznu ako si isao sluzbeno, ali ja sam za to da se oduce ljudi od voznje motora na stazama za bicikliste i pesake. Jos sad da se sete kako je zabranjeno parkirati kola u sred trake na Bulevaru (i ostalim ulicama)..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jun 17, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ja sam svaki dan na adi i nije mi jasno kako jos niko nije poginuo na toj stazi ... takvih kretena ima da to nije normalno , zalecu se sa motorima kao da su na pisti , a ne na stazi gde se voze deca a naravno da nemaju kacigu to necu ni da pricam ... kako bi ga videli onda da ima kacigu ?? Jbg shmele .... Licno sam protiv voznje motora po stazi ... ja se spustim sa obrenovackog i parkiram lepo iza kafica i to je to vidis motor i niko ga ne dira (svaki kafic ima prilaz gde mozes da se spustis motorom) Inache vec 3 godine Ada ima svoje skutere na kojima ide obezbedjenje u civilu i zaustavlja skutere i motore ali malo neuspesno jer oni mogu samo da ih opomenu , ali policija je dobila pezo skutere (registrovane na pandurske tablice) i voze se i pisu kazne , marsovci su uvek tu na BMW-u i kruze nekad ih ima vise nekad manje , pa imas pandura u kolima koji kruze , na konjima , u dzipovima i oni koji se voze vozicem .... i to bi bio opis pandura na adi ;D Uglavnom mnogo pricam ... bitno je da ne vozimo motore po stazi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan E vidis zato su poceli da uvode ove pandure na skuterima.Pre neki dan ja poslovno idem na adu skuterom(piaggo Free)i pored mene na biciklistickoj stazi proleti bukvalno lik sa R-om i naravno ribom pozadi.Pa jbg mora on njoj da pokaze kako je pametan i kako zna brzo da vozi!!!! Slazem se sa tim da treba da pisu kazne ali iskreno kazna od 1000 dinara nekom ko vozi novog R-a neznaci bas nista.On nece popiti jedno pice u kaficu i platice kaznu.Mislim da bi veca kazna smanjila broj motorista na stazi. . .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Jun 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno sam protiv voznje po stazi ali izgleda da je nama u krvi da se pravimo pametni i ispravljamo krive drine. I treba da se kaznjava. Prvenstveno me nervira kada se izivljavaju na stazi po kojoj trckaraju deca koja su tek prohodala. Ako neko ugrozava svoj zivot to je njegov izbor, ali ako ugrozava tudji e to je vec za kaznu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 17, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno sam protiv voznje po stazi ali izgleda da je nama u krvi da se pravimo pametni i ispravljamo krive drine. I treba da se kaznjava. Prvenstveno me nervira kada se izivljavaju na stazi po kojoj trckaraju deca koja su tek prohodala. Ako neko ugrozava svoj zivot to je njegov izbor, ali ako ugrozava tudji e to je vec za kaznu. Nemojte molim vas da kritikujete te što se voze bez kacige i što voze R-ove sa ribama bo biciklističko-pešačkoj stazi, jer će ondak F..... da nas nazove Jehovinim svedocima na 2 točka i ljubomornima na BAJE sa RRibama na zadnjem sedištu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Jun 17, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja se ljudi lepo makiskim putem dovezem do REDa i SANSETA, malo pre njih je neko stepeniste i stazica pored, spustim se tu i par desetina metara motorom po travi do prvog hlada. Nema potrebe ici stazicom, mada kasno uvece (ili rano ujutru) znam da se provozam od kafica do kafica stazicom... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 17, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni nikad nisu ni bili jasni likovi koji očigledno glume ludilo vozeći se po stazi oko Ade na motoru. Ajde da se voze nenapadno ili polako, lagano prvom, u skladu sa "okolnim saobraćajem", ali da onuda divljaju... To mi nije jasno... Koja je poenta toga? Da ga/ih vide? Ja bi da ih vidim bez dozvole... Za početak one kategorije kojim vozilom upravljaju. I to barem na dve godine... To bi trebalo da je dovoljan period za smirivanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno sam protiv voznje po stazi ali izgleda da je nama u krvi da se pravimo pametni i ispravljamo krive drine. I treba da se kaznjava. Prvenstveno me nervira kada se izivljavaju na stazi po kojoj trckaraju deca koja su tek prohodala. Ako neko ugrozava svoj zivot to je njegov izbor, ali ako ugrozava tudji e to je vec za kaznu. Nemojte molim vas da kritikujete te što se voze bez kacige i što voze R-ove sa ribama bo biciklističko-pešačkoj stazi, jer će ondak F..... da nas nazove Jehovinim svedocima na 2 točka i ljubomornima na BAJE sa RRibama na zadnjem sedištu... Ma i ja mislim da ih ne treba kritikovati, kritika pomaze nekom ko je svestan, ko pored sebe na prvom mestu i na druge misli...Kod ovih to ne pali, njih treba odstraniti kao bolesno tkivo, po meni je to jedino resenje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jun 17, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan kritikovati "što voze R-ove sa ribama bo biciklističko-pešačkoj stazi" - da, jer ugrozavaju druge. kritikovati "te što se voze bez kacige" - ne, jer ugrozavaju sebe. PS. mada, mislim da setaci, narocito deca, mogu mnogo gore da prodju, tj. pokupe strasne sajko traume i kad vide penzose golace na cosku. e, to bi tek trebalo razjuriti sa setalista ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Meni nikad nisu ni bili jasni likovi koji očigledno glume ludilo vozeći se po stazi oko Ade na motoru. Ajde da se voze nenapadno ili polako, lagano prvom, u skladu sa "okolnim saobraćajem", ali da onuda divljaju... To mi nije jasno... Koja je poenta toga? Da ga/ih vide? Ja bi da ih vidim bez dozvole... Za početak one kategorije kojim vozilom upravljaju. I to barem na dve godine... To bi trebalo da je dovoljan period za smirivanje... Ko kaze da oni imaju dozvolu?"Oni su naj brzi,naj ludji..."Njih ne stavljam u kategoriju bajkeri.On motor ne voli.Vise ga voli,ona devojcica,sto se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan i ljubomornima na BAJE sa RRibama na zadnjem sedištu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi nije jasno kako marsovac može vozaču skutera naplatiti kaznu kad se isti vozi po biciklističkoj stazi... Skuteri su inače registrovani kao "bicikl sa pomoćnim motorom" ... Meni je inače prošle godine marsovac hteo da piše kaznu kad sam krenuo sa skijanja, zaustavio me posle 5 metara, i isto kao priča biciklistička staza, kazna ovo ono, i ja nisam hteo da mu platim reko piši prijavu... I uzme on da piše prijavu, i napisa da sam se kretao "motociklom po biciklističkoj stazi", i ja mu kažem da prepravi to jer to nije motorcikl već bicikl sa pomoćnim motorom... I onda je otišao, vratio se posle par minuta i kao gde mi je kaciga... A ja se već bio smorio od budale, reko pa šta će mi kaciga kad nisam učesnik u saobraćaju... I lik se iznervira, i samo što mi nije bacio dokumenta i ode... A najjače mi je bilo kad sam se vozio sa drugarom na njegovom skuteru, on naravno ni k od kacige nema, a kamoli dve... I zaustavlja nas pandur i kao kacige ovo ono... I ovaj moj drugar krene kao ma vrućina je, plus četrdeset ko će da nosi kacigu po ovoj vrelini vamo tamo... I pandur onako sav srećan što može da održi čas moralno-pravnog vaspitanja kao "eto, vidite da i ja nosim kacigu, misliš da meni nije vruće ovako po ceo dan što moram da je nosimi..." I ovaj moj drugar posle par sekundi kad se ovaj okrenuo, onako promumla za sebe (a naravno da i ovaj može da čuje) - "pa da si učio školu sad ne bi nosio tu kacigu na glavi..." kad je marsovac popizdeo... Napisa nam obojici kazne za kacigu, a njemu neku krivičnu prijavu kao nije imao kacigu, dokumenta i dvojica smo se vozili na motoru koji je registrovan za jednoga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi nije jasno kako marsovac može vozaču skutera naplatiti kaznu kad se isti vozi po biciklističkoj stazi... Skuteri su inače registrovani kao "bicikl sa pomoćnim motorom" ... Meni je inače prošle godine marsovac hteo da piše kaznu kad sam krenuo sa skijanja, zaustavio me posle 5 metara, i isto kao priča biciklistička staza, kazna ovo ono, i ja nisam hteo da mu platim reko piši prijavu... I uzme on da piše prijavu, i napisa da sam se kretao "motociklom po biciklističkoj stazi", i ja mu kažem da prepravi to jer to nije motorcikl već bicikl sa pomoćnim motorom... I onda je otišao, vratio se posle par minuta i kao gde mi je kaciga... A ja se već bio smorio od budale, reko pa šta će mi kaciga kad nisam učesnik u saobraćaju... I lik se iznervira, i samo što mi nije bacio dokumenta i ode... A najjače mi je bilo kad sam se vozio sa drugarom na njegovom skuteru, on naravno ni k od kacige nema, a kamoli dve... I zaustavlja nas pandur i kao kacige ovo ono... I ovaj moj drugar krene kao ma vrućina je, plus četrdeset ko će da nosi kacigu po ovoj vrelini vamo tamo... I pandur onako sav srećan što može da održi čas moralno-pravnog vaspitanja kao "eto, vidite da i ja nosim kacigu, misliš da meni nije vruće ovako po ceo dan što moram da je nosimi..." I ovaj moj drugar posle par sekundi kad se ovaj okrenuo, onako promumla za sebe (a naravno da i ovaj može da čuje) - "pa da si učio školu sad ne bi nosio tu kacigu na glavi..." kad je marsovac popizdeo... Napisa nam obojici kazne za kacigu, a njemu neku krivičnu prijavu kao nije imao kacigu, dokumenta i dvojica smo se vozili na motoru koji je registrovan za jednoga.... Pa jbg tako se zajebavas sa njima a oni uvek mogu nesto da izmisle da te kazne!!!Moze im se. . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 17, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni uglavnom kad a ih namolim da budu blagi i da se smiluju pisu kaznu za POJAS???!!! ...to mu dodje najjeftinije.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jun 18, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan I prljave tablice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas ja ponovi kao i svakog dana poslovno na adu skuterom ali ovaj put pocen prethodnim iskustvom resih da idem ulicom pa samo preko brezuljka da uskocim do standa.i dolazim na prvu kucicu i prelazim brezuljak i samo sto sam se spustio na stazi cujem motor u nekih 11000 obrtaja koji ide ka meni.Kad ono neki kreten na SRAD-u 600 plavo zuti prolece pored mene sa jedno 100-120 kmh sigurno.Onako socno sam mu mamu i sestru i sve po redu. . . .a on naravno sve sa kacigom na ruci!!!!!E zbog takvih su me kaznili i zbog takvih sam ja najebo.Ali sam uspeo sa gazdom da izkukumavcim dozvolu da idem po biciklistickoj stazi jer na zadnje dve kucice nemogu da dodjem od one sumetine jeb. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se da nije lijepo voziti motor po biciklističkoj stazi, ali da li mislite da je bezbjedno ostaviti isti prije rampe? Imam 2-3 drugara koja su tako ostala bez auta, a koliko se sjecam i Karlosu je ukraden motor na Adi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jun 18, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan ne pratis pricu Ukratko ... ides starim obrenovackim putem ... i sada svaki kafic za koji se odlucis ima prilaz gde mozes motorom da se spustis i kulturno ga parkiras uz kafic kao pravi shmele Pre ce da vide tebe koji parkiras lepo motor , nego indijanca koji prolazi 120 stazom (a pri toj brzini svejedno niko ne moze da ga prepozna imao kacigu ili ne ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...