bajker97 9 Napisano Maj 19, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Vozim neeway speed 150ccm, imam 15 god. Juce sam isao na moto skup u Obrenovac bez vozacke dozvole. Isao sam sa bratom i njegovim drugom koji je saobracajac. On mi rekao da A1 vazi i za motore preko 150ccm, ali da imaju manje od 30kv? Ja sam svuda citao drugacije... o_O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 690 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 404 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan A1 - Motocikli zapremine do 125 cm3 i snage motora do 11kW, čiji odnos snage motora i mase vozila nije veći od 0,1 kW/kg i teški tricikli snage motora do 15kW - 16 godina A2 - Motocikli čija snaga motora nije veća od 35kW i čiji odnos snage motora i mase vozila nije veći od 0,2 kW/kg - 18 godina A - Motocikli i teški tricikli čija snaga motora prelazi 35kW - 20-24 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Maj 19, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem to sto je Miroslav napisao. Ja ne znam zasto bi ti saobracajac tako nesto rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Jun 1, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nez ni ja. Hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...