Jump to content

Moto Zajednica

Jakna Bolder iz cuvenog maskirnog kompleta

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Dakle na prodaju jakna Bolder iz maskirnog kompleta o kojem se vec pisalo na forumu.Jakna je kupljena prosle godine na sajmu u Novom Sadu i nosena je do Kosova i nazad i na par moto susreta tako da se moze reci da je bukvalno kao nova,jedino sto bi je trebalo jedno pranje.Inace jakna je velicine 2XL i to je razlog prodaje jer mi je bas prevelika.Ja sam visine 182cm i tezine 90kg,a ova jakna bi bila odlicna nekom od 190cm i 100+ kg.Cena je 65e,a moj telefon je 064/6126288 Igor

Posto jaknu ne mogu fotografisati pre ponedeljka evo imate slike u ovoj temi (vlasniku teme dodjem pivo,moze i 2 :zdravo: )

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/42126-bolder-oprema/page__p__742765__hl__bolder__fromsearch__1#entry742765

Pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Nadam se da nije frka da se nadodam, imam istu velika mi je, nosio sam je 2 sata, znaci kao nova....ako neko zeli neka se javi na PP mislim da je isti broj, provericu.....

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Jakna je danas otisla za Bg,nadam se da je covek zadovoljan.

Temu necu da zakljucavam dok Dzigi ne proda njegovu,a bice valjda neka piva za uzvrat :zvizduk:

Pozdrav

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

OK hvala, znaci isti broj 2XL na prodaju, moze zamena za neku kacigu, moze biti i zenska obim 56cm ako se ne varam??????

• Svrati ponekad, 457 postova
  • Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE

Ja zadovoljan jaknom, mozda imam kupca i za drugu :)....... Hvala bornslippy ;) Ako budes lone prodavao javni mi ;) pozz

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja