Bornslippy 51 Napisano Mart 26, 2011 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Dakle na prodaju jakna Bolder iz maskirnog kompleta o kojem se vec pisalo na forumu.Jakna je kupljena prosle godine na sajmu u Novom Sadu i nosena je do Kosova i nazad i na par moto susreta tako da se moze reci da je bukvalno kao nova,jedino sto bi je trebalo jedno pranje.Inace jakna je velicine 2XL i to je razlog prodaje jer mi je bas prevelika.Ja sam visine 182cm i tezine 90kg,a ova jakna bi bila odlicna nekom od 190cm i 100+ kg.Cena je 65e,a moj telefon je 064/6126288 Igor Posto jaknu ne mogu fotografisati pre ponedeljka evo imate slike u ovoj temi (vlasniku teme dodjem pivo,moze i 2 ) http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/42126-bolder-oprema/page__p__742765__hl__bolder__fromsearch__1#entry742765 Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Mart 27, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan A koliko parica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Mart 27, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni sam kako ali imam osecaj da je ceni oko 65 eura 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Mart 27, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ma manje.. 100% Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni sam kako ali imam osecaj da je ceni oko 65 eura Otkud znas ? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Mart 27, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ja da se zapljunem da je probam pa ako bude ok br pazarim........ Moze sutra???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Jakna rezervisana do utorka,a za posle cemo da vidimo Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 27, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije frka da se nadodam, imam istu velika mi je, nosio sam je 2 sata, znaci kao nova....ako neko zeli neka se javi na PP mislim da je isti broj, provericu..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je danas otisla za Bg,nadam se da je covek zadovoljan. Temu necu da zakljucavam dok Dzigi ne proda njegovu,a bice valjda neka piva za uzvrat Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan OK hvala, znaci isti broj 2XL na prodaju, moze zamena za neku kacigu, moze biti i zenska obim 56cm ako se ne varam?????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ja zadovoljan jaknom, mozda imam kupca i za drugu ....... Hvala bornslippy Ako budes lone prodavao javni mi pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...