Kicoo 73 Napisano Mart 26, 2011 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni na kineza pasuje ona od traktora koja je jaaaaaako slaba. Nista se ne vidi Ima li koja bolja, al da moze da se napasuje u sadasnju rupu? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 26, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Treba proveriti da li je ceo far plastičan. Ako i staviš drugu, jaču, da ti ne istopi ceo far. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Mart 26, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan ima da se kupi sijalica sa istim grlom samo halogena, mnogo bolje sija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 26, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan odes na pijac i verovatno tamo mozes naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 26, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan ima da se kupi sijalica sa istim grlom samo halogena, mnogo bolje sija! Kakva je ta sijalica, prvi put cujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Mart 26, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste plastičan. Da li ima ksenon sa onakvim kačenjem kao kod mene? mislim da nemoze xsenon na 50cc nemas dovoljno struje za xsenon kupi sijalicu H4 i djek i prevezi zice i teraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 26, 2011 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan H4 a ako vec postoji rizik topljenja fara to se moze resiti nekim rupicama-lufterima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Mart 26, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovakva i nema nikakvih prepravki i opasnosti od topljenja jer je 12V 35w/35w kao i ta traktorska: http://www.shop.motobike.rs/index.php?_a=viewProd&productId=2947 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovakva i nema nikakvih prepravki i opasnosti od topljenja jer je 12V 35w/35w kao i ta traktorska: http://www.shop.motobike.rs/index.php?_a=viewProd&productId=2947 Jel probao neko ovu sijalicu? Da li valja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 27, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probao ja. Vidi ovde http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/26390-keeway-speed-125150/page__st__1160 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 28, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan E to ne znam. Nisam hteo nju da uzimam jer je sad zakonom ksenon na motoru zabranjen, pa nisam hteo da se igram. Ma uzmi ovu halogenu, radi posao. Vracao sam se sa sajma u subotu, uhvatio me mrak, vidi se razlika. A i po gradu, po mracnim ulicama sam primetio razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ta sijalica sto je nazivaju ksenon je ista ta halogen sijalica, samo sto je plava i baca plavu svetlost... nista drugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...