Jump to content

Moto Zajednica

Ducati Monster 750 filteri

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Ducati Monster 750

Elem... naleteo sam vec na slicnu temu ali je bila proslogodisnja i mozda vec i zakljucana, sad nikako ne mogu opet da je nadjem tako da... Potrebni su mi filteri za Monstera 750 '98 godiste s obzirom da ortak i ja planiramo da ga u potpunosti rasklopimo, ocistimo, ofarbamo, zamenimo ulje i sve moguce filtere i tako spremimo za sezonu. Problem je sto nemam predstavu gde iste da potrazim niti koja je neka okvirna cena istih. Znam da u Novom Sadu postoji ovlasceni servis ali je momak iz onog gore pomenutog posta rekao da je kod njih narucio i cekao 5-6 nedelja a meni se bas ne mili da ne daj boze cekam toliko. Inace potpuni sam amater vezano za motore a ovog sam kupio pre par meseci (ne racunam sto sam se kao klinac vozikao na Tomosu itd.) tako da mi je sva pomoc dobrodosla. Prilazem i sliku istog jer kada na Googlu iskucam marku i tip on izbaci mali milion slicnih modela a trenutno skidam i neki manual koji cu da pogledam sutra... nadam se samo da sam potrefio pravi :neznam: Sve u svemu, trazim sve filtere za Monstera (vazduh, ulje itd.) pa ko zna nek se javi.

post-15198-0-33558400-1301102602_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• drkadzija, 1224 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Filter ulja možda možeš naći u Temerinskoj preko puta Šiponsa a filter vazduha u Louis-u, mada ti je najlakše da oba naručiš iz louisa pre ko sekule i stigne ti za max 7 dana :takoje:

• U prolazu, 5 postova

Ok, hvala druze, pogledacu na njihovom sajtu, samo da prvo vidim da li su drugaciji za Ducatija ili ne... samo jos da ga rastavimo :)

• Zainteresovan, 635 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650

ja sam za svog M750 is '97me u louisu pazario filter vazduha sa ID brojem 10052063

isti je na oko kao i original ducati samo duplo jeftiniji (ovaj je 12 eur)

filter ulja i goriva sam do sada pazario u servisu Profimoto. cena je cini mi se oko 1000 za filter ulja i oko 500 za filter goriva mislim.

Ako bilo sta uzimate od ovlascenog Ducati distributera iz Novog Sada, naoruzajte se strpljenjem :)

ovu radnju sam nasao u Nemackoj, deluju dobro opremljeni, salju robu postom.

radnja

jos jedna radnja, u UK cini mi se. veliki izbor delova

UK radnja

ogroman thread na ducati forumu gde ljudi daju alternativne proizvodjace, umesto skupih ducati orig. delova

Alternativni delovi

ako sam dobro razumeo, nemate pojma kad je zadnji put na motorcetu radjen servis? vi ga sad sredjujete?

ako je tako obavezno proverite zupcaste kaiseve. naisao sam na netu na razne horor price sta se desi kad se kaizevi ne menjaju redovno. Evo i ja sebi jurim par :)

evo servisnog intervala koji sam ja uspeo da izbunarim. vas motor mislim da je identican mom, bar na slikama tako izgleda.

post-9961-0-10919100-1301140312_thumb.jpg

ako jos nesto mogu da pomognem, vicite na PM

i da, bash me zanima kolko ce zelembaca da vas izadje veliki servis ako radite sami?

aj uzdravlje

• U prolazu, 5 postova

Hvala na ovim informacijama! Da, mislim da imamo isti tip motora. Inace, prethodni vlasnik iz Rumunije ga je vozio samo jednu sezonu i tada ga je full sredio tako da ga je posle sezone samo ubacio u garazu odakle sam ga ja godinu-dve posle toga pokupio. U principu, ako je verovati njemu, trebalo bi da se zameni samo ulje i filter vazduha ali ja hocu da budem siguran pa cemo sve to da izmenjamo. Inace, od stajanja su neki srafovi poceli da korodiraju pa je i to razlog zbog cega ga i rasklapamo, sredjujemo, poliramo itd. Tek kada ga otvorimo videcemo sta jos treba da se uradi. A sto se tice distributera iz NS, zaobici cu ih u sirokom luku ukoliko nesto vec nemaju na lageru. Inace dolazim za Bg u ponedeljak pa cu obici i sajam i Profimoto, taman da vidim sta sve imaju od delova i dodatne opreme. Ukoliko naletis na te zupcaste kaiseve druze javi gde ima da se pazare. Sto bi rekli, bolje spreciti nego leciti. Za nekih nedelju dana krecemo sa sredjivanjem pa postujem slike posle toga,a ukoliko zapne negde javljam se :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja