Nemanja 1 Napisano Jun 15, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav swima,kao sto sam napisao potrebna mi je vasa pomoc oko kupovine motora.Skupio sam neke pare ali sam i dalje u nedoumici sta izabrati...imam oko 2700evra ,a u tu cifru mogu da dodju u obzir Yamaha FZR600 (93',94' god.),Kawasaki ZZR600 i Suzuki RF600 isto god kao i yamaha. Interesuje me sta se najvise isplati kupiti,kakvi su za odrzavanje i delove,sta se manje kvari od navedenih...zanimaju me vasa misljenja jer planiram da uzmem nesto od toga u skoriije vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 15, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Moje skromno mišljenje je da za 2700 možeš uzeti bolji motor od sva 3 navedena i to primetno! Idi malo na moto-berza sajt i frapiraj se, pa se vrati sa utiscima... A ako baš mora... FZR600 ako je noviji model...kvalitetniji je komad od ostala 2. Od Suze pogotovu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Jun 15, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Ija mislim da za te pare mozes da uzmes bolji motor A od ova tri modela po meni je najlepsi i najbolji suzuki RF vozio sam ga i nisam imao nikakvih problema sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jun 16, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan e hvala na savetima drugari ,ali recite vi po vasem misljenju koji za te pare ako se uzme u obzir da trazim iskljucivo neku zujku u oklopima da me sluzi bar 2 sezone....da napomenem 4 ciindra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 16, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Kawa je teska ko Trepcha, Suzuki takodje (ne toliko na papiru, koliko je trom u voznji). Sto se Yamahe tice, vozio sam model '91, i mogu ti reci da je motor balerina u odnosu na prethodna dva, jos ako je u pitanju noviji model... Ali jako sam skeptican sto se agregata tice kog FZR-ke, em mi se ne dopada kako radi, em voli ulje ko klinci chokoladu. Jel' si razmisljao o Hondi CBR 600? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Jun 16, 2007 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje drugar CBR 600 za te pare, ako te interesuje poslacu ti njegov broj pa se dogovarajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jun 16, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan razmisljao sam i o cbr-u 600f ali mi je nekako ruzan motor(upucace me neko zbog ovakvog komentara) ;D....ne kazem da su ova 3 modela lepotice ali od cbr-a mi se svidjaju modeli od 95 god. pa navise a za to stvarno nemam kintu inace sam cuo da su pouzdani bez obzira na godista.....ja sam inace malo vise naklonjen yamahi FZR 94' (ona sa mackastim farovima)....al daj ti meni br. da vidim ja za tu hondicu jel znas mozda koje je god i kilometrazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je najpametnije da uzmes CBR-k ipak je to HONDA. Przio sam se jedno vreme i na RF mnogo mocno izgleda a i kako sam cuo OK motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jun 17, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja taman hteo da predlozim CBR 600F (koji je,po meni,bolji od ove "konkurencije"),ali me je neko vec pretekao...Za malo vecu cifru imas YZF 600R Thundercat (ipak,cifra je veca).A ja bih (kad bih uzimao za sebe),uzeo ili CBR ili Suzanu GSX-R 750,negde '92.,'93. godiste.Inace,pogledaj VFR u oglasima (ne potenciram,samo dajem predlog...). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Da se ja pitam uzmes horneta i sve ove motore polupas ko malu decu ;D.Samo ste je opet veca cifra naravno . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Jun 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ja pitam uzmes horneta i sve ove motore polupas ko malu decu ;D.Samo ste je opet veca cifra naravno . . . Stvarno taj HORNET je motorcina! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 17, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ljudi hajde da ne lupamo gluposti, šta mislite da čovek uzme gs1200, malo je veća cifra, samo jedinica fali ispred onih 2700. totalno bezveze. Kawa je teska ko Trepcha, uhh, da znaš. razmisljao sam i o cbr-u 600f ali mi je nekako ruzan motor(upucace me neko zbog ovakvog komentara) ;D ma nek pucaju, za ovo imaš pivo od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jun 18, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sad za malo vece pare znam da moze da se uzme YZF.....hornet takodje.....GS.....takodje.....Y2k....takodje....da ne nabrajam sta sve moze da se uzme za malo vece pare....al sobzirom da imam para koiko imam, da imam 18 god i vozackog iskustva 4 god i da ceo dan rmbacim za dnevnicu od 15 evra(nosim cigle,blokove,cement) da bi skupio za motor....moja ocekivanja su da kad ga budem uzeo necu imati pare ni da mu sipam 2 litre piva u rezervoar :-\ .....da nepricam kako sam prodao mobilni da bi uzeo "ixon" jaknu ........u svakom slucaju hvala na savetima. Ako ima jos neka varijanta ili da neko ima iskustva sa ovim motorima nek se slobodno prikljuci ovoj temi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan RF600 zaboravi, mislim da možeš da se nategneš za noviji FZR600 i tačka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Jun 18, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan RF600 zaboravi, mislim da možeš da se nategneš za noviji FZR600 i tačka... A sta to fali RF- u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 20, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan ZZR je odlican motor, mozes za taj novac naci dobar primerak i da se extra navozis na njemu, ma da za oko 3000 mozes naci dobrog horneta a onda...HONDA i obavezno pogledaj yamahu thundercate 600 na moto berzi, meni se svidja. http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=2958&trazi=1&ur=1&model=58&m=Yamaha-YZF--THUNDERCATE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jun 21, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan pa nisi ni ti blesav i meni se THUNDERCATE svidja ,al neko moje iskreno misljenje je da taj motor ako iole valja nije ispod 3500evra.... moj drugar je uzeo za 1800 dodse na PG table ali mu je otisla druga brzina,semerinzi prednje viljuske.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jun 21, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan e sad sam pogledao yzf-a....lepo deluje ali mi je malo sumljivo to sto je farban....relativno mlad motor(1997)? i sto u cenu 2900evra uracunao carinu i pdv?sta ti mislis o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Jun 21, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno je uvezen slupan i popravljen. Sto ne mora da znaci da je sranje, mozda je samo malo kliznuo. Ali mozda je i bio otkinut. Koliko para toliko muzike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 21, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan ZZR je odlican motor, mozes za taj novac naci dobar primerak i da se extra navozis na njemu, ma da za oko 3000 mozes naci dobrog horneta a onda...HONDA i obavezno pogledaj yamahu thundercate 600 na moto berzi, meni se svidja. http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=2958&trazi=1&ur=1&model=58&m=Yamaha-YZF--THUNDERCATE Na moto berzi pise da nije stranac, a pogledaj sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jun 21, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa moras povesti sa sobom nekog ko se razume,da pogleda kakav je ram,kakve su vile,da li ima znakova nekog jaceg udarca,onaj ko se dobro razume ce sigurno znati da prepozna tako nesto,ako su brzine lose sigurno se to oseti prilikom voznje motora,ako je motor skroz u redu ja bi pre kupio stranca jer oni uglavnom bolje odrzavaju motore mada ne mora da znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 21, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan e sad sam pogledao yzf-a....lepo deluje ali mi je malo sumljivo to sto je farban....relativno mlad motor(1997)? i sto u cenu 2900evra uracunao carinu i pdv?sta ti mislis o tome? Mislim da treba da okrenes mob. i raspitas se i onda odes i malo spustis cenu i kupis za 2500e extra motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jun 22, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan da se nadovezem, kaze u cenu je uracunata carina i pdv...sto znaci uvezen je ali moze i na nase table pa je verovatno zbog toga stavio da nije stranac a koliko ga je on platio tamo ako ga prodaje ovde sa svim placenim porezima za te pare? 1000evra? xexexe...... osecam da mu prednji tocak stoji ovako " \" a zadnji "/" ....PS. zvao sam juce niko se nejavlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jun 30, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan E da se pohvalim stigla mi je makina! a evo i slike...ipak je to vfr.... mnogo je dobro ocuvan! za sad samo ova fotka........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...