Raša 54 Napisano Jul 1, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan što kaže cubric - nek je sa srećom, lep motor! daj još neke podatke,cena, km, godište? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Jul 1, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan lepo,lepo...sa srecom.lepe bele felnice al se prljaju od kocenja :-\ ma ko da je bitno,bitno je da su lepe ja bi na tvom mestu,kad malo skupis kintu presvukao sic u belo i JA TU NE BI NISTA DIR`O ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jul 1, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan motor je uvezen iz svice pre 2500km a preso je (bar tako pise) 29405km mada moz biti da je toliko jer je mnogo lepo ocuvan,cena je 3000toliko se oni i krecu93 god. felne ce mo da peremo 2x dnevno ako treba nije tesko! a sic......ma meni je muka davanja para na nepotrebne stwari....mozda padne neki KN....dobro bi mu dosao posto ima "terminjoni" izduv...swe u swemu lepo. sutra cu postaviti jos neke slike....inace motor ima par sitnih ogrebotinica al ne od padova...suvise su sitne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jul 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj sediste, tesko ga je odrzavati kad je u beloj boji. Lako se prlja, a "malo" teze cisti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jul 1, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan i to mi je poznato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 2, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan motor je lep i kvalitetan... Honda je to! samo da ti kazhem, ne znash shta te cheka sa belim felnama ;D vishe ti se isplati na vreme da ih ofarbash ili josh bolje plastificirash pozdrav i neka ti je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Jul 2, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor i kvalitetan, nadam se da ce te dugo i dobro sluziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jul 2, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam ga danima na polovniautomobili.com ali fali keshovine :'( dobro da ga pazis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jul 24, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan evo jos fotki koje sam vam ostao duzan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta 0 Napisano Jul 24, 2007 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u zsravlje da ga teras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jul 24, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan i jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jul 24, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan vise nije bomba idi u deo motoristi na drumu i pronadji iskustva sa osiguranjima (valjda tako nesto,nisam siguran kako bese tema al na tu foru) iprocitaj sta mi se desi pre 3 dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...