boskoj1975 6 Napisano Mart 25, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzuki gs500e,92god,spreman za sezonu..zadnja guma nova i prednja u extra stanju...stvarno je dobro stanje...registrovan...beograd cena-1200e tel:062/47 4448 Bosko 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskoj1975 6 Napisano Mart 26, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajde neka bude 1100e.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Mart 26, 2011 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor i korektna cena! Gde si uzimao gumu,treba i ja da nabacim hednu na gs-a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskoj1975 6 Napisano Mart 27, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan doneo mi drugar iz austrije novu tj poklonio...lepo sa njegove strane:-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskoj1975 6 Napisano Mart 27, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajde neka ponudi neko neku cenu....malo da me baci u razmisljanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Daj da malo rifresujemo ovaj oglas.Steta da se ovako dobar motor ne proda,za tako smesne pare.Srecno! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic.93 12 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Honda CBR929RR Prijavi odgovor kao problematičan jako lep motor... uzeo bi ga ali trenutno nemam 1000e, imam nesto manje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskoj1975 6 Napisano Mart 30, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sto rifresujete oglas,meni glupo da pisem aktuelno itd...Vredi malo i pozajmiti para za ovakav motor....sta je 1000e ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskoj1975 6 Napisano April 1, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas i sutra cena je 950e,to je fixno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 1, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj ispod, sta ti fali da ostane za te pare, malo trosi reg jeftina gume jeftine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskoj1975 6 Napisano April 3, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Akcija...samo danas 850e,hitno......stigao mi suzuki gsxr k8,treba da se jos malo isplati i carini.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano April 3, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan ti si lud,skuter je po te pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 3, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Brate... Ne mogu da verujem. Kad ja trazim motor, nema za male pare. Kad nemam pare, izleti ovako nesto i dodje mi da se ubijem! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi ZR 0 Napisano April 3, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se,jel prodato i kojiko je sad para?Hvala unapred! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskoj1975 6 Napisano April 3, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan i dalje je cena ista.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto mi bude zao sto sam skoro kupio motor za 4x vise para Sada nemam kes,al ako hoces,mogu da te posteno istetoviram za ovaj motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskoj1975 6 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada nemam kes,al ako hoces,mogu da te posteno istetoviram za ovaj motor hahahhahahhhaa,vec imam dovoljno tetovaza....hvala na ponudi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskoj1975 6 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma odustajem od prodaje....necu da ga dam za te pare.hvala vam svima na sto ste me odgovorili. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supermoto_fan 12 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ma odustajem od prodaje....necu da ga dam za te pare.hvala vam svima na sto ste me odgovorili. Pametno! Greota ga je dati za te pare. Kad mi vec nijesi blize, da ga ja trgujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Digni cenu na 1100e fixno i rifresuj oglas na svakih nedelju dana.Pa kad naleti neko,prodaces ga.A naletece sigurno kada krene jos lepse vreme.Pre 2 godine sam prodao kineski skuter od 50 kubika za 1200e! Pozdrav! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan misho pre 2 god?! proslo vreme.....kriza radi svoje,kesa nema,cene padaju,svi rade zamene uz doplatu.... tako nesto za ovu godinu tesko je moguce.... i sta je bilo na kraju sa motorom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze na ovaj motor da se smesti covek od 194cm, da li uopste da gledam po oglasima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Previse je mali motor za tu visinu. Ali najbolje da sam vidis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 183 cm... Recimo meni je taman... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskoj1975 6 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Otisao je suzuki..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...